Την περίπτωση του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου εξετάζει σοβαρά η ΑΕΚ η οποία έχει κάνει κρούση στην πλευρά του παίκτη, προκειμένου να διερευνήσει τις προθέσεις του. Σύμφωνα με πληροφορίες του aek365.gr και πηγές από την Κέρκυρα, ο Έλληνας γκολκίπερ, που πραγματοποίησε μία εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα των «Φαιάκων», έχει τονίσει στους ανθρώπους του συλλόγου ότι θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του και να αγωνιστεί σε έναν μεγαλύτερο σύλλογο του ελληνικού πρωταθλήματος. Μάλιστα, φέρεται να τους έχει ενημερώσει πως μέχρι στιγμής η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
@ ΚΛΕΦΤΑΚΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ Ο ΚΛΕΦΤΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΛΕΦΤΑΚΗΣ??? ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑ ''dimitris.melissanidis '' ????? ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ?????????????
Ποιοί είναι πίσω απ' την κουρτίνα? (που λέει κι ο Λιακόπουλος)
ΑΣΤΑ ΦΙΛΕ ΚΟΥΛΟΥΒΑΧΑΤΑ............. ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΝΤΟΝΗ ΘΟΛΟΥΡΑ.................
Aυτος μαλιστα !
Μακάρι να έρθει. Είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην Ελλάδα.
ναι καλά όλο λόγια είσαι αλλά όταν είναι να σπρώξεις το χρημα το παίζεις αδιάφορος!
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝ ΕΡΘΕΙ Κ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ 2-3 ΝΕΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΑΧΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Η ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ!
+++ Συμφωνώ απόλυτα για την κριτική απέναντι στο σαχα όπως και στο κωνσταντόπουλο!
εχω μια απορια. λεμε, παρε τον εναν, παρε τον αλλον, κοιτα εκεινον. αληθεια σε ποιον τα λεμε αυτα? εδω σε εναν μηνα δεν ξερουμε ποιος θα ειναι διοικηση, ποιος θα βαζει λεφτα, αν αν αν... καλα ολα αυτα με τις μεταγραφες κ τα πλανα για μετα, αλλα ας δουμε τι μας ξημερωνει μετα τα play off.
ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΣΑΧΑ ! ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΣΑΧΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΧΑΠΙΑ !! ΚΑΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΧΕΙ !
Πάρτε τον χθες!
Μακάρι να έρθει. Είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην Ελλάδα.
Καλός, πάρτε τον. (λεμε τώρα) Και ο Σαχα βέβαια καλός είναι αλλά έχει 2 μειον. είναι ξενος και ακριβός.
Αυτός μάλιστα! Είναι τερματοφύλακας επιπέδου ΑΕΚ. Αν είναι να πάρουμε αυτόν τότε ναι, να πουληθεί ο Σάχα.