Ένα νέο περιστατικό δολιοφθοράς σημειώθηκε στο δίκτυο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Ένα φορτηγάκι, το οποίο εκ των υστέρων αποδείχθηκε κλεμμένο, ανακαταλήφθηκε κάθετα στις γραμμές.
Τα ξημερώματα, ο οδηγός της αμαξοστοιχίας του Προαστιακού που εκτελούσε το δρομολόγιο από Κιάτο προς Αθήνα, αντελήφθη μέσα στο τούνελ, στην περιοχή της Μαγούλας, ένα αυτοκίνητο πάνω στις γραμμές.
Αμέσως έκοψε ταχύτητα, ωστόσο δεν έγινε δυνατή η αποφυγή της σύγκρουσης, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κανένας τραυματισμός.
Ο οδηγός σταμάτησε, έλεγξε τους επιβάτες και αφού διαπίστωσε ότι όλοι είναι καλά στην υγεία τους, συνέχισε την πορεία του, καθώς το φορτηγάκι μετακινήθηκε, αλλά κάλυψε και την άλλη γραμμή, δεδομένου ότι βρισκόταν μέσα σε τούνελ.
Αμέσως, ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και έφθασε επί τόπου γερανός για να απομακρύνει το αυτοκίνητο από τις ράγες. Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 10 πρωί και η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε στις 10:35.
Παρά το γεγονός ότι το δίκτυο του Προαστιακού δεν είναι προσβάσιμο από αυτοκίνητα, οι δράστες εντοπίζουν σημεία, τα οποία είτε εφάπτονται δρόμων, είτε παραβιάζουν φυλασσόμενες διαβάσεις, μπαίνουν στις ράγες και αφήνουν τα αυτοκίνητα στα σημεία, που θέλουν. Παρόμοια κρούσματα καταγράφονται συχνά στο τμήμα από τον Πειραιά έως τις τρεις γέφυρες, όπου υπάρχουν πολλές ισόπεδες διαβάσεις.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
