Διάφορες αντιδράσεις προκάλεσε το γεγονός ότι το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο στη Θεσσαλονίκη προσκάλεσε την πορνοστάρ Ηλέκτρα Γαλανού η οποία έδωσε διάλεξη. Η πρωταγωνίστρια της Sirina μίλησε για το θέμα στην εκπομπή «Αξίζει να το Ζεις» και τόνισε: «Καταρχάς, θα ήθελα να διευκρινίσω κάτι. Δεν ήταν διάλεξη, ήταν συζήτηση με αφορμή μία ταινία στα πλαίσια του φεστιβάλ για το οποίο υπέθεσα ότι οι υπεύθυνοι είχαν συνεννοηθεί με τον πρύτανη. Τα παιδιά θέλησαν να συζητήσουν για τον έρωτα αλλά στη συντηρητική κοινωνία που ζούμε δεν βρήκαν κανέναν πρόθυμο και ακομπλεξάριστο και γι' αυτό φαντάζομαι στράφηκαν σε μένα Δεν έγινε τίποτε κρυφά. Υπήρχαν παντού αφίσες. Ο πρύτανης το έμαθε μέρες μετά επειδή δημοσιεύτηκε. Έγινε συζήτηση για φετίχ, για σεξουαλικότητα, για εναλλακτικό ερωτισμό... Τα παιδιά ρώτησαν και κάποια πράγματα για την πορνογραφία. Ήταν μία συζήτηση για τον προβληματισμό πάνω στον έρωτα. Δεν είναι προκλητικό. Απλά με το ντύσιμό μου δίνω το δικό μου φετιχιστικό στίγμα. Θέλετε δηλαδή να μου πείτε ότι δεν υπάρχουν καθηγήτριες πανεπιστημίων που ντύνονται με λιγότερα ρούχα;», τόνισε.
Από την πλευρά του, ο πρύτανης του πανεπιστημίου είπε πως δεν γνώριζαν ποια ήταν η προσκεκλημένη. «Το έμαθα την επόμενη μέρα, όταν ήρθαν καθηγητές και φοιτητές να διαμαρτυρηθούν για τη συγκεκριμένη εκδήλωση. Είχαμε δει και αφίσες που είχαν τοιχοκολληθεί εντός του προαύλιου χώρου, οι οποίες και ζητήσαμε να κατέβουν επειδή περιείχαν κάποιες προσβλητικές λέξεις. Η αλήθεια είναι ότι αναγραφόταν και το όνομα της κυρίας Γαλανού αλλά δε γνωρίζαμε ποια είναι.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Αμάν πια με τον πουριτανισμό ορισμένων! Τι το τόσο τρομερό έγινε που φρίξανε όλοι?
Βρε κατι ηξερε ο Δωνης τελικα...!!! χαχαχαχα!!
Η είδηση δεν είναι ακριβής και καλό θα είναι να μην γίνεταιμ απλά αναπαραγωγή της είδησης από αλλα site, χωρίς διασταύρωση της.. Για του λόγου το αληθές, η πορνοστάρ ήταν προσκεκλημένη σε ένα τριήμερο φεστιβάλ το οποίο διοργάνωσε η κινηματογραφική λέσχη Ν.Υ.Χ.Τ.Α., μέλη της οποίας είναι φοιτητές του πανεπιστημίου Μακεδονίας και όχι του Α.Π.Θ.... Στην πραγματικότητα η εκδήλωση έγινε πριν από τρεις εβδομάδες χωρίς να προκληθεί κανένας σάλος. Ο μόνος σάλος που προκλήθηκε ήταν όταν το Πρώτο Θέμα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αποφάσισε να δημοσιεύσει μια σκανδαλιστική περιγραφή, να την πασπαλίσει με φωτογραφίες της Γαλανού και να προσθέσει μερικές φράσεις για να μας πείσει ότι αξίζει όντως να προκληθεί σάλος! Ενδιαφέρον, πιασάρικο, πικάντικο θέμα - γιατί όμως χρειαζόταν να ντυθεί με ημικαταγγελτικό μανδύα; Γιατί να υπονοηθεί πως ξοδεύτηκαν χρήματα του κράτους, πως η πορνοστάρ δίδαξε απ' την έδρα του καθηγητή, ότι όλο αυτό ήταν μια διάλεξη; Δεν ήταν διάλεξη, αλλά αυτό φυσικά για λόγους σκανδαλοθηρίας δεν αναφέρεται. Στο πλαίσιο τακτικών βραδινών προβολών της πανεπιστημιακής κινηματογραφικής λέσχης (που γίνονται, εννοείται εκτός ωρών μαθημάτων) παίχτηκαν η Στρέλλα και το Shortbus μιας και είχε διοργανώθηκε ένα διήμερο για το σεξ και τα ταμπού. Μετά το Shortbus ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση των φοιτητών. Στο πάνελ ήταν η εν λόγω sex worker και ο αρχισυντάκτης του περιοδικού Screw Γιώργος Τσιτιρίδης. Όλα αυτά βαφτίζονται "διάλεξη" (χωρίς εισαγωγικά στο κείμενό που υπογράφει ο Παναγιώτης Σουρελης, με αστεία καθυστέρηση εβδομάδων) και σπατάλημα χρημάτων - τη στιγμή που άλλα πανεπιστήμια κλείνουν και ο κόσμος πεινάει κι εγώ δε ξέρω τι άλλο. Μερικές εβδομάδες νωρίτερα η κινηματογραφική λέσχη φοιτητών είχε δείξει το οικολογικό ντοκιμαντέρ HOME σε θεματική βραδιά για το περιβάλλον, πιο μετά τη Διπλή Ζωή της Βερόνικας, και διοργανώνουν συχνά συζητήσεις με αφορμή τις ταινίες.