Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Άφησαν υποσχέσεις…

... τα «κιτρινόμαυρα» σπαθιά με την συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα  

Ένα εξαιρετικό Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκε στο κλειστό του ΟΑΚΑ όπου το τμήμα ξιφασκίας της ΑΕΚ αγωνίστηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανδρών γυναικών. Εκεί η Ένωση κατάφερε να ξεχωρίσει με την παρουσία της και τα ... σπαθιά της και να βρεθεί μια ανάσα από τα μετάλλια αλλά τελικά δεν τα κατάφερε και τερμάτισε στην τέταρτη θέση στην κατηγορία ανδρών και γυναικών.

Στα ατομικά των γυναικών η Ευριδίκη Ποου τερμάτισε στην 10η , η Χούρι Στοργή στην 6η η Ζαφείρη στην 15η και η Μποχάντι στην 13η θέση.

Οι άνδρες είχαν και αυτοί καλά πλασαρίσματα με τον Χύρη να βρίσκεται στην 10η θέση τον Μιχαηλίδη στην 6η και τον Μαργαρίτη στην 23η. Ενώ κάτι που προκάλεσε εντυπώσεις στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο είναι η απόφαση του διαιτητή να αποβάλει τον Θανάση Δελενήκα με μαύρη κάρτα λόγω του ότι έβγαλε την μάσκα του μόλις τελείωσε ο αγώνας. Το ίδιο έγινε και με την Κουντούρα η οποία μετά το τέλος της δικής της αναμέτρησης αποβλήθηκε γιατί της έπεσε η μάσκα της, άθελά της. Ενώ ο κανονισμός αναφέρει ότι αν η μάσκα πέσει με πρόθεση τότε πρέπει ο αθλητής να δει την μαύρη κάρτα.

Μέσα στις επόμενες μέρες το τμήμα της ξιφασκίας θα βγάλει ανακοίνωση για τα συγκεκριμένα γεγονότα και θα σταθεί στο ότι αν θέλει η διαιτησία να είναι τόσο αυστηρή θα πρέπει να εφαρμόσει σε όλες τις ομάδες την ίδια αντιμετώπιση.

Σημασία έχει ότι αυτά τα αποτελέσματα θα βρουν την ΑΕΚ κερδισμένη αφού είναι σίγουρο ότι θα ανέβει στην γενική κατάταξη της βαθμολογίας.

 

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ