Την Κυριακή το μεσημέρι είχε προγραμματιστεί η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ με τα τμήματα της «Μάνας» να δίνουν δυναμικό παρών και να εύχονται ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στον σύλλογο στο μέλλον. Στην εκδήλωση που έγινε στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς στη Νέα Φιλαδέλφεια το «παρών» έδωσε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ο οποίος έδωσε σύνθημα ενότητας για να «...καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε το όνειρο της κατασκευής του γηπέδου». Ακόμα εκεί που χτυπάει η καρδιά της ΑΕΚ βρέθηκαν οι Γιάννης Βούρος, Μιλένα Αποστολάκη, ο πρόεδρος της Ένωσης 1924, Kυριάκος Χήνας, οι παλαίμαχοι άσοι Σεραφείδης, Συμιγδάλης, ο δημοσιογράφος και πατέρας της Άντρια, Θοδωρής Δρακάκης, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Μπάμπης Καραμανλής, αλλά και ο ηθοποιός Ανέστης Βλάχος που είναι γνωστός οπαδός της Ένωσης.
Όλα τα τμήματα ήταν εκεί μαζί με τεχνικό τιμ και παίκτες. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό με τα πειράγματα και τα γέλια να μην λείπουν. Πως θα μπορούσε βέβαια να γίνει αλλιώς όταν όλοι οι «κιτρινόμαυροι» φέρνουν την μια επιτυχία μετά την άλλη.
Μετά το τέλος των βραβεύσεων παικτών και προπονητών πραγματοποιήθηκε και η κοπή της πίτας. Όλα τα τμήματα περίμεναν με αγωνία να είναι αυτά τα τυχερά και να βρούν το φλουρί. Μάλιστα ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Δημήτρης Χατζηχρήστος μεταξύ σοβαρού και αστείου υποσχέθηκε στον τυχέρο, που τελικά ήταν το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας, ένα ταξίδι στην Λισαβόνα μαζί με την ομάδα χάντμπολ για το Ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Λισαβόνα.
Οι βραβεύσεις ήταν το κερασάκι στην τούρτα αφού η διοίκηση έδειξε για ακόμα μια φορά ότι δεν ξεχνά και δεν αφήνει στην άκρη τους αθλητές που τιμούν και δοξάζουν την φανέλα της ΑΕΚ. Έτσι βραβείο από την Ένωση πήραν οι:
-
ΤΜΗΜΑΤΑ(ΑΘΛΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ)
ΣΤΙΒΟΣ: Κ. ΚΕΦΑΛΑ - Γ. ΚΟΚΛΩΝΗ - Α. ΔΡΑΚΑΚΗ - Β. ΠΑΠΑΚΩΤΣΗ - Γ. ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ - Μ. ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Χ. ΜΠΑΚΑΟΥΚΑΣ -
Την βράβευση του Χριστόφορου Μπακαούκα έκανε η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μιλένα Αποστολάκη. Ο εξτρέμ της Ένωσης δήλωσε λίγο αργότερα «Θα προσπαθήσουμε για το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Ευχαριστούμε όλους όσους στηρίζουν την Ερασιτεχνική και ανεβάζουν ένα σκαλί παραπάνω τον Σύλλογο».
Ενώ η Μιλένα Αποστολάκη τόνισε:«Τρείς είναι οι στόχοι της ΑΕΚ για την φετινή χρονιά. Το Κύπελλο του ποδοσφαίρου, το Κύπελλο του χάντμπολ και η κατασκευή γηπέδου
της ΑΕΚ μας».
-
ΒΟΛΛΕΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Γ. ΣΑΜΑΡΑΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ)
- Ο προπονητής της ΑΕΚ είπε για την βράβευσή του: Θα σας μιλήσει ένας άνθρωπος που δεν είναι ΑΕΚ, όλοι γνωρίζετε ότι υποστηρίζω την Καλαμάτα , αλλά πλέον αισθάνομαι μέλος της ΑΕΚ και θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με έφεραν στην ομάδα. Τον Κώστα Σταματιάδη, Κώστα Παπαδημητρίου και Θανάση Μιχαήλ που μου εμπιστεύτηκαν την ομάδα. Θέλω να τονίσω ότι η Ένωση κάνει πρωταθλητισμό και αυτό έχει χαρές και λύπες. Θέλω να διαβεβαιώσω ότι τεχνικό τιμ και παίκτριες θα κάνουν ότι μπορούν για να φέρουν την ΑΕΚ στην θέση που της αξίζει, δηλαδή στην κορυφή».
-
ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Α. ΠΑΠΙΟΜΥΤΗΣ«Μόνο εμείς έχουμε την ψυχή και την δυνατότητα να κερδίζουμε παντού και σε όλα τα αθλήματα για την ΑΕΚ μας!».
-
ΠΥΓΜΑΧΙΑ: Ε. ΤΑΣΙΔΟΥ
ΒΟΛΛΕΥ ΑΝΔΡΩΝ: Θ. ΚΑΠΙΡΗΣ -
Η ΑΕΚ να είναι παντού πρώτη. Υγεία και επιτυχίες στον σύλλογο.
ΣΚΑΚΙ: Α. ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ
ΞΙΦΑΣΚΙΑ: Μ. ΧΟΥΡΙ - Ν. ΒΛΑΧΟΥ - Μ. ΑΓΓΕΛΗ - Α. ΓΚΙΩΝΗ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ: Χ. ΣΤΡΑΤΗΣ
ΕΠΙΤΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ: Ε. ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ
Ακόμα τιμήθηκαν απο την ΑΕΚ οι :
1. Δ. ΤΡΑΓΟΣ(ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ)
2. Ν.ΝΕΣΙΑΔΗΣ(ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ)
3. ΙΑΤΡΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ(ΧΟΡΗΓΟΣ)
4. Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΧΟΡΗΓΟΣ)
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Βλέποντας τον Χ' Χρήστο, θυμάμαι την εποχή που τραγουδούσα στη σκεπαστή. Η original ήταν ένα ζωντανό κύταρο για την ΑΕΚ. Έδινε λύσεις. Είχε έρρισμα στο λαο της ΑΕΚ. Αυτή ήταν η ισχύς της. Ο θαυμασμός του λαού της ΑΕΚ. Η δύναμή της ήταν ότι είχε τη δύναμη να αλλάζει καταστάσεις προς το καλλύτερο για την ομάδα. Τα τελευταία χρόνια η δυναμή της εξαντλήθηκε στο να διώχνει τον Μπάγεβιτς. Ολα τα άλλα γκρεμίζονται αλλά ευτυχώς διώξαμε τον Μπάγεβιτς. Κάποτε άλλαζε διοικήσεις. Τώρα σιγοντάρει τους... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ανύπαρκτους που οδηγούν την ΑΕΚ σε καταστροφή. ΤΩΡΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑ. ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ. ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΙΩΠΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΥΧΑΙΑ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ. . . . .ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ.
H AΛΗΘΙΑ ΠΟΝΑΕΙ................ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ!!!!!!!!!!
Πεσ ταααααααααααααα!!! του χρονου φιλε θα δεις την ολοκληρωση....μια μετρια οπως σχεδιαζετε ομαδα, σε ενα συνοικιακο γηπεδακι ομαδας Γ εθνικης....χωρις κοσμο, χωρις λεφτα, χωρις στοχους.....αλλα vamos bien...
ξανά ρωτάω λοιπόν και ελπίζω να πάρω απάντηση από την συγγραφέα του άρθρου. γιατί δεν αναφέρονται όλοι οι πολιτικοί που παρευρέθησαν? οι βραβεύσεις εκτός του μπακαούκα γίναν μόνες τους? επίσης γιατί ως στοιχειώδης δείγμα σεβασμού δεν αναφέρεται την πηγή των φώτο. περιμένω απάντηση έστω στο mail αλλιώς διόρθωση.
Α-ΝΥ-ΠΑΡ-ΚΤΟΣ!!!!
καλησπέρα, γιατί από τον πολιτικό χώρο παραλείπετε ονόματα? είναι συνειδητή επιλογή?