Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Έτοιμος ο Πάμπλο Γκαρσία

Ο Ουρουγουανός μέσος αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά κόντρα στην Κέρκυρα  


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Για δεύτερη σερί μέρα, ο Πάμπλο Γκαρσία προπονήθηκε κανονικά χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις και έτσι θα τεθεί στην διάθεση του Χάβου για τον εντός έδρας αγώνα κόντρα στην Κέρκυρα την Κυριακή.

Ο Ουρουγουανός μέσος έχει ξεπεράσει την θλάση που τον ταλαιπωρούσε και θα αγωνιστεί κανονικά ενώ έτοιμος για το παιχνίδι της Κυριακής είναι και ο Ντάριο Κρέσιτς που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο πόδι.

Στα μεταγραφικά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Ghanasoccernet.com, ο ΠΑΟΚ εξετάζει την περίπτωση του 24χρονου Γκανέζου επιθετικού Κόφι Εντί Μποακί ο οποίος αγωνίζεται στην Αλ Καλέι από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έχοντας σημειώσει φέτος 14 γκολ.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ