Μέχρι χθες ο Ντούσαν Μπάγεβιτς γνώριζε ότι δεν θα έχει στην διάθεση του πέντε ποδοσφαιριστές για το ματς με την Μαγιόρκα, που αποτελεί και πρόβα τζενεράλε ενόψει των αγώνων με την Βασλούι, που θα γίνει μία εβδομάδα αργότερα. Ωστόσο, ύστερα από τις σημερινές κλήσεις του Ότο Ρεχάγκελ, ο Σερβοέλληνας τεχνικός έμαθε (κατά βάση το ήξερε και το είχε πει και στην συνέντευξη που παραχώρησε στην Αυστρία) θα λείψουν ακόμα δύο. Ο λόγος για τους Έλληνες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και θα συμμετάσχουν στο φιλικό με την Πολωνία. Εκτός όμως από τους Κυργιάκο και Μάκο, θα λείψουν ακόμα πέντε «κιτρινόμαυροι».
Συγκεκριμένα, την ίδια μέρα που γίνεται και ο αγώνας της ΑΕΚ με τους Ισπανούς οι Μαϊστόροβιτς και Χετεμάι θα κοντραριστούν ως αντίπαλοι στο φιλικό παιχνίδι της Σουηδίας με τη Φιλανδία. Για τον πρώτο ήταν πάνω κάτω γνωστό ότι θα κληθεί στην εθνική ομάδα της χώρας του, ωστόσο, για τον Χετεμάι έγινε γνωστό χθες. Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του «Πέρπα» με την Εθνική Ελπίδων, ανάγκασαν τον τεχνικό Στιούαρτ Μπάξτερ να τον καλέσει να παίξει με την ομάδα των Ανδρών.
Από εκεί και πέρα, ένας ακόμη παίκτης που θα έχει υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του είναι ο Ράφικ Τζιμπούρ. Ο επιθετικός της ΑΕΚ κλήθηκε στην Εθνική Αλγερίας για το φιλικό με την Ουρουγουάη. Τέλος, οι Μιχάλης Παυλής και Παναγιώτης Ταχτσίδης βρίσκονται στις επιλογές του Νίκου Νιόπλια για το εκτός έδρας φιλικό της εθνικής Ελπίδων (12/8) με την αντίστοιχη της Σλοβακίας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
