Την ανάγκη να «ανεβάσει στροφές» η ομάδα του ΠΑΟΚ για να εξασφαλίσει την είσοδο στα πλέι οφ, εξέφρασε ο Ντιέγκο Αρίας. Ο 25χρονος μέσος τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να δείξει άλλο πρόσωπο από εκείνο της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Ηρακλή.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Εμείς είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να τις εκμεταλλευτούμε».
Σε ερώτηση αν ικανοποιήθηκε από την εμφάνιση της Κυριακής, ανέφερε: «Όχι αυτή η εικόνα δεν ανταποκρίνεται στον τρόπο που έχουμε συνηθίσει τον ΠΑΟΚ. Αξίζαμε όμως και περισσότερα σε αυτό τον αγώνα».
Όταν ο Αρίας μίλησε για τα πλέι οφ, τόνισε: «Οι μηχανές πρέπει να ανεβάσουν στροφές. Υπάρχει ένα σημαντικό διάστημα που θα προετοιμαστούμε για να αποδώσουμε το καλύτερο δυνατό. Είμαι σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, έχουμε εξαιρετικούς παίκτες, καλούς επαγγελματίες και θα παίξουμε σε υψηλό επίπεδο στα πλέι οφ».
Για την ξεκούραση που χρειάζεται η ομάδα, ο Ντιέγκο Αρίας σημείωσε: «Θα είναι καλό αυτό το διάστημα για να ξεπεράσουμε την κούραση που επέφεραν οι τρεις διοργανώσεις στις οποίες συμμετείχαμε».
Για τα πλέι οφ και τις προοπτικές που θα έχει ο ΠΑΟΚ, ο Κολομβιανός ανέφερε: «Το πιο σημαντικό είναι να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να μπούμε σε αυτή την μάχη χωρίς την ταμπέλα των φαβορί που μπορεί να καταρριφθεί γρήγορα. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και ξέρω ότι θα τα καταφέρουμε. Πάντως και εγώ ξέρω από αυτή την διαδικασία μια και έχουμε πλέι οφ και στην Κολομβία. Έχω συμμετοχή σε πολλά πλέι οφ, εκεί κέρδισα και το πρωτάθλημα».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
