Quantcast
NEWS
3 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Μπέος: Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα

Κατέθεσε στον Εισαγγελέα ως ύποπτος ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου

Τίποτα δεν έχει να φοβηθεί ο Αχιλλέας Μπέος, όπως δήλωσε κατά την έξοδό του από το δικαστήριο, όπου κατέθεσε ως ύποπτος για την περιβόητη υπόθεση με τις κασέτες. Παράλληλα είπε πως δεν υπάρχει υπόθεση και δεν τον ενδιαφέρουν τα όσα λέει ο Αλέξης Κούγιας.

«Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Δεν είχα έννομο συμφέρον. Δεν με ενδιαφέρουν όσα δημιούργησε ο Αλέξης Κούγιας. Δεν υπάρχει υπόθεση. Το θεωρώ αυτό καθώς το υλικό είναι από την λαϊκή, σαν την Τζούλια και τον Μίκυ Μάους. Δεν είναι γνήσιο είναι μονταρισμένο. Συρραφή. Δεν μπορεί άνθρωπος να τις αξιοποιήσει. Δεν έχω ακούσει καμία κασέτα, ούτε πρόκειται να τις ακούσω. Από που προέρχονται οι φωνές; Με ποιον μιλάω; Είναι προϊόν υποκλοπής και από τα στοιχεία δεν έχουμε δει τίποτα» δήλωσε κατά τηνέξοδό του από το δικαστήριο.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου κλήθηκε από τον Εισαγγελέα μετά τις καταθέσεις του Γιώργου Δαλούκα.

«Η όλη διαδικασία βρωμάει» ήταν χαρακτηριστικά η δήλωσή του στην αρχή και μετά συνέχισε εκτοξεύοντας «βέλη» προς τον Νικόλα Πατέρα και τον Αλέξη Κούγια τονίζοντας : «Ο κ. Πατέρας γνωρίζει, όσο και για τον κ. Κούγια, μοναδικός σκοπός του είναι να ανέβει η Παναχαϊκή» και πρόσθεσε όσον αφορά τις κλεμμένες συνομιλίες :

«αυτά δεν γίνονται ούτε στην Ουγκάντα. Είναι εκτός ανθρωπίνων σχέσεων να στηριζόμαστε σε αυτές τις κασέτες, τις υποκλοπές και τις συρραφές. Ας φέρουν τις κανονικές κασέτες για να δούμε τι ακούγεται σε αυτές».

Όσον αφορά το τηλεφώνημα στον Δαλούκα, δήλωσε: «Εγώ είχα δικαίωμα να του τηλεφωνήσω. ο κ. Πατέρας όμως όχι. Δεν προκύπτει όμως από πουθενά ότι τον εκβίασα, ούτε τον κ. Δαλούκα ούτε κανέναν. Όσοι δημιούργησαν αυτό το θέμα είναι εκείνοι που θα καθίσουν στο σκαμνί, όχι εγώ».

Από την πλευρά του, ο συνήγορος υπεράσπισης του Αχιλλέα Μπέου, τόνισε: «Πεποίθησή μας είναι ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον κ. Μπέο και καμία υπόθεση με στημένα παιχνίδια ή προσπάθειες επηρεασμού διαιτητών. Η μόνη υπόθεση που υπάρχει είναι οι υποκλοπές και αυτές πρέπει να διερευνηθούν» και συνέχισε λέγοντας πως δεν προκύπτει εκβιασμός από το τηλεφώνημα: «Λέει ο Δαλούκας ότι ο Μπέος του ζήτησε να παίξει υπέρ του Άρη. Απαραίτητο στοιχείο της εκβίασης όμως είναι ο εξαναγκασμός και αυτός δεν προκύπτει από πουθενά».

Σε ερώτηση για τους λόγους των καταγγελιών σε βάρος του Αχιλλέα Μπέου, ο δικηγόρος του προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου τόνισε: «Ο Πατέρας ξέρει ότι τόσο η δημόσια διένεξή του με τον Μπέο στη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας όσο και ο αγώνας αμέσως μετά με τον Ολυμπιακό Βόλου αποτέλεσαν το κύκνειο άσμα του για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ ο κ. Κούγιας γνωρίζει ότι διέπραξε κακούργημα και πως ο μόνος στόχος είναι να φανεί ο εξυγιαντής του ελληνικού ποδοσφαίρου και να ανέβει θέση η Παναχαϊκή».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ