Quantcast
NEWS
1 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Στη τρίτη κασέτα ο Πιλάβιος»

Ο Σωτήρης Βοργιάς, μιλώντας στην εκπομπή «Δίκη» ισχυρίστηκε πως στη Τρίτη περιβόητη κασέτα ακούγεται ο πρόεδρος της ΕΠΟ, με παράγοντα της Σούπερ Λίγκα

Νέες καταγγελίες για το σκάνδαλο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο από τον Σωτήρη Βοργιά.

Ο πρώην διεθνής διαιτητής ισχυρίστηκε πως στην περιβόητη τρίτη κασέτα ακούγεται ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος να συνομιλεί με παράγοντα του Ελληνικού πρωταθλήματος, για το Μακάμπι-Ολυμπιακός και τον διαιτητή κ. Δαλούκα!

Ο Αλέξης Κούγιας, πάντως, από τη πλευρά του, δεν το επιβεβαίωσε.

«Άκουσα την κασέτα που μιλάει ο Πιλάβιος και του λένε αυτά που ακούσαμε και παίχτηκαν στις δύο κασέτες, ακούγεται και το όνομα Σοφοκλής. Ο συνομιλητής του λέει ότι θα πρέπει να τιμωρήσει τον Δαλούκα, να τον διαγράψει καθώς συνέβη αυτό που είπε και ο κύριος Κούγιας ότι άκουσε πως ‘'έφαγα το... γεννητικό οργάνο''. Άκουσα το όνομα Σοφοκλή, άκουσα ΕΠΟ, αυτά που άκουσε ο Κούγιας τα ίδια άκουσα και εγώ. Από την συζήτηση που γινόταν κατάλαβα ότι ο Πιλάβιος γνώριζε τι έχει συμβεί με τον άλλον να αγανακτεί που δεν τιμώρησε άμεσα τον Δαλούκα», τα λόγια του κ. Βοργιά.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ