Μπορεί ο ΠΑΟΚ να βρίσκεται προ των πυλών της πιο κρίσιμης περιόδου για την εφετινή σεζόν, ωστόσο, ο Παντελής Κωνσταντινίδης ήδη έχει ξεκινήσει τις επαφές για την καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας.
Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, την προηγούμενη εβδομάδα ταξίδεψε στο εξωτερικό προκειμένου να κλείσει προπονητικό κέντρο ενόψει της προετοιμασίας του καλοκαιριού.
Αυτή, θα γίνει στην Ολλανδία και πιο συγκεκριμένα, στο χωριό Ντουρβέρτ περίπου 10 χιλιόμετρα έξω από το Αρνεμ και σε ξενοδοχειακό συγκρότημα της περιοχής.
Σε λίγο καιρό θα φιξαριστούν και κάποια από τα φιλικά που θα διεξαχθούν εκείνες τις ημέρες με αντιπάλους ευρωπαϊκές ομάδες που θα κάνουν και αυτές την προετοιμασία τους.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
