Στην Αθήνα εξακολουθεί και βρίσκεται ο Κώστας Μακρής. Ο Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας, ο οποίος συναντήθηκε και συζήτησε με τον Πέτρο Παππά το ενδεχόμενο να του μεταβιβαστούν το πακέτο των μετοχών της ΑΕΚ θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρωτεύσουσα και τις επόμενες ημέρες. Όπως τονίζεται από το περιβάλλον του το πρόγραμμά του (κι αν δεν το αλλάξει κάτι ξαφνικά) είναι να παραμένει στην Ελλάδα για ακόμα 7-10 ημέρες, στην πορεία να γυρίσει στην Αυστραλία και να επιστρέψει στην πατρίδα του το Πάσχα. Έως τότε μάλιστα λέγεται ότι θα περιμένει τον Παππά να του καταστήσει σαφές ότι επιθυμεί να του παραχωρήσει τις μετοχές του. Κοντολογίς το θέμα Μακρή δεν έχει κλείσει, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος επιθυμεί να μη βιαστεί το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών, εν αντιθέσει με τους ανθρώπους της ΑΕΚ που... καίγονται να το κάνουν πράξη.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

εγώ διάβασα για τον χατζηιωάννου.. λέει αν μπει ο μελισσανίδης μπαίνω..
ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ !!! 1) ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ;;; ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ;;;; 2) ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΧΡΕΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ;;;; (βλ. χρυσή χρονιά 2005-2006 , ΑΕΚ EMPIRE κ.α.) πού πήγαν τα 182.325.000 ευρώ που εισέρευσαν στο ταμείο της Π.Α.Ε κατά τα έτη 2005 – 2009, σύμφωνα με την έκθεση ελέγχου (σελ. 101) και παρά ταύτα οφείλει, κατά τον ισολογισμό της 30/6/2010, ποσό... ΣΥΝΕΧΕΙΑ 60.393.339,05 ευρώ; Από πέρυσι τον Ιανουάριο 2010, στην τακτική γενική συνέλευση της Π.Α.Ε., για έγκριση του Ισολογισμού της περασμένης χρήσεως, όταν ο Ισολογισμός της 30ης/6/2009, εμφάνιζε, σύνολο ζημιών 24.080955,03 ευρώ, αρνητικό σύνολο ιδίων κεφαλαίων (καθαρή θέση) - 3.208214,13 και σύνολο υποχρεώσεων 61.301.381,88... μέλη της Ενώσεώς μας είχαν κρούσει τον κώδωνα κινδύνου στους κ.κ. μετόχους για την οικονομική κατάσταση της εταιρείας και σε ποια συρρίκνωση της θα οδηγούσε η κατάσταση αυτή Τότε έφταιγε η παλιά διοίκηση και έφεραν νέα για να σώσει την Π.Α.Ε. Στον Ισολογισμό όμως της 30ης/6/2010 που συνέταξε η νέα διοίκηση, τα πιο πάνω μεγέθη είχαν αυξηθεί τρομακτικά. Έτσι το σύνολο των ζημιών έγινε 42.299.597,22, το σύνολο των ιδίων κεφαλαίων (καθαρή θέση) είχε αρνητικά τετραπλασιασθεί ανερχόμενο σε -11.652.685,02, το δε σύνολο των υποχρεώσεων, παρά τις πωλήσεις παικτών, είχε παραμείνει στα ίδια επίπεδα, ήτοι, 60.393.339.05 ευρώ. 3) ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ MORGAN STANLEY ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΑΝΙΣΕΙ ;;;; (έτσι γράφει στον διαχειριστικό έλεγχο)
Το εχει παρει σοβαρα ο θειος..λετε?
δεν ξερω αν το χει παρει σοβαρα παντως αυτο παει γαντι για τη περισταση http://www.youtube.com/watch?v=xXmxl0pjPEY&playnext=1&list=PL7FF0C9A026743C23 τα ποιος περιμενει ποιον κτλ σας αφηνω να τα σκεφτειτε μονοι σας
το ζήτημα όμως είναι ότι δεν είναι το αν το έχει πάρει ζεστά το ζήτημα... αλλά αν θα μπει στην ομάδα να έχει και τους κατάλληλους ανθρώπους δίπλα του για να απομονώσουν τα διάφορα λαμόγια που δεκαετίες τώρα πίνουν το αίμα και τρώνε της σάρκες της ομάδας..
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ.....ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΤΟΧΟΙ, ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ.......ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ...ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ.... ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΜΑΚΡΗΣ;; ΑΚΟΥ ΜΑΚΡΗΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ....ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΨΩΜΙΑΔΗΣ Χ 10000! ΚΑΛΥΤΕΡΑ Δ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑ Ο ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΣ -ΓΑΥΡΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ.....
Που τα στηρίζεις αυτά "ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΣ" ? δώσε μας ένα λινκ που να το γράφει! Εγώ άλλα διαβάζω στον Αυστραλιανό τύπο έχεις καμιά καλή πηγή που τον ξέρει καλύτερα ?
mh ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΓΑΤΑΚΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ
ΜΑΚΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΛΑΨΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ.......
τι ήταν τούτο πάλι; ..αυτό απο που προέκυψε;
Αυτός είναι Γαύρος !!! οπαδός του κοκαλιστάν !!!
να προσκυνησεισ πρωτα τον δικεφαλο και μετα να πατησεισ τον οσφπ Μ ΦΥΣΑ 3 ΦΟΡΕΣ ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ
uparxei kai o allos pappous pou mas 8elei!!!oso gia ton gatoulh polla akougontai twra teleutaia.... de 8eloume gay-ro metoxo reeeee.niwste to oso gi'autous pou 8eloun enan xartino proedro na aradiazei ta fragka tou,na kanei to kefi tou kai na to paizei AEKARAS(prosarmozetai analoga me thn epeixhrhsh tou)8a tous pw pws twra pou h OMADA(ENWSIS) brisketai sth xeiroterh fash ths ISTORIAS ths 8a prepei na pathsei me sta8ero kai sigouro bhma sto epomeno skali ths k oxi me abebaiothta kai anasfaleia.as analogistoun KAPOIOUS pou to epraksan auto kai kataferan na kanoun thn AEK gnwsth se olo to kosmo. AEK PNOH SOU MONAXA OI OPADOI SOU
@"oso gia ton gatoulh polla akougontai twra teleutaia...." όπως; ..
opws na kanei ptosash na mpei me allon ena
μακάρι..
poios niaou re pedia?akoma elpizete eseis?oute oi prigipises sta paramithia den perimenoun toso...
Η original τι λεει? Οχι να ξερουμε τι εχουμε να αντιμετωπισουμε
καλα ας έρθει ο νιάου και βλέπουμε.. ο Μακρής και να μπει θα θέλει συμπαίκτες..
oust reee!erxetai allos.. niaou....
έρχεται; ..έχεις τίποτα ακουστά; ..κάτι ακούγεται για το καλοκαίρι αλλα δεν βλέπω να προχωράει τίποτα..
ρε παιδιά δεν μπορούμε να λέμε ουστ και ουστ απ την στιγμή που δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική λύση.. είναι ο μόνος που ενδιαφέρετε καλώς η κακός.. το καλοκαίρι η ομάδα θα χρειαστεί άλλα 7μύρια.. ποιος θα τα βάλει αυτά; ..ο Παππάς η μήπως ο Νοτιάς; ..αυτοί τελείωσαν, πάμε για άλλα.. αυτός ας μπει να δούμε.. τουλάχιστον φαντάζομαι θα ειναι όλοι πληρωμένοι στην ώρα τους..
Αφού ρε φίλε ο Παππάς θέλει να φύγει και ο Μακρής είπε θέλει το 25% άρα βάζει σαν προυπόθεση να μείνει ο Παππάς έτσι δουλειά δεν γίνεται.
ε δεν νομίζω αν έρθει άλλος συμπαίκτης θα τον χαλάσει.. αρκει να υπάρχει κι άλλος όχι συγκεκριμένα ο παππας.. αυτός πάει είπε δεν βάζω άλλα τέλος..