Η Ίντερ υπέστη έναν οδυνηρό αποκλεισμό στα playoffs του Champions League από την Μπόντο Γκλιμτ (με δύο ήττες) όμως την ίδια ώρα καλπάζει στην Serie A έχοντας εξασφαλίσει διαφορά 10 πόντων από την δεύτερη Μίλαν και το γεγονός αυτό της δίνει μία έξτρα ώθηση ενόψει του αποψινού Derby della Madonnina.
Και αυτό γιατί έχει την ευκαιρία αν πάρει το τρίποντο να εκτοξεύσει τη διαφορά της από την συμπολίτισσα στο +13 και να κλειδώσει ουσιαστικά το 21ο σκουντέτο στην ιστορία της, με τους νερατζούρι να πηγαίνουν πάντως σε αυτό το ματς την ώρα που φουντώνουν μεταγραφικά σενάρια γύρω από την ομάδα.
Σε αυτό συμπεριλαμβάνονται και εκείνα που αφορούν τον άνθρωπο που θα κληθεί να υπερασπιστεί την εστία της την ερχόμενη σεζόν, από τη στιγμή που ο Γιαν Ζόμερ αναμένεται να αποχωρήσει (λήγει το συμβόλαιό του) και ο Χοσέπ Μαρτίνεθ να μην έχει πείσει ότι μπορεί να αναβαθμιστεί εκείνος στον βασικό γκολκίπερ των νερατζούρι.
Όπως αναφέρουν τα περισσότερα ΜΜΕ στη γειτονική χώρα εκείνος που έχει προβάδισμα για να φορέσει τα γάντια του βασικού είναι ο Γκουλιέλμο Βικάριο, με τον κίπερ της Τότεναμ να έχει εκφράσει την επιθυμία του να επαναπατριστεί και να αποχωρήσει στο φινάλε της σεζόν από την Τότεναμ, είτε αυτή καταφέρει να παραμείνει στην Premier League είτε συνεχίσει την ολέθρια πορεία της και υποβιβαστεί στην Championship.
Σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα “Sportmediaset”, από την ιταλική αγορά εξετάζονται και οι περιπτώσεις του Καπρίλε της Κάλιαρι και του Καρνεζέκι της Αταλάντα (αν και ο δεύτερος είναι πολύ ακριβός) ενώ στο φόντο υπάρχουν και οι περιπτώσεις των Λούνιν (Ρεάλ), Άλισον (Λίβερπουλ) και Σβίλαρ (Ρόμα).
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

