Έπιασαν τόπο οι αναβαθμίσεις στο αεροδυναμικό πακέτο της Mercedes GP το τελευταίο καιρό. Το μονοθέσιο έγινε πιο γρήγορο και ο Μίκαελ Σουμάχερ εκμεταλλευόμενος τις αλλαγές, θυμήθηκε λίγο από τα παλιά. Ο Γερμανός πιλότος μετά από μία σειρά γρήγορων αγώνων, κατέλαβε την 1η θέση στη 4η μέρα των επίσημων δοκιμαστικών που διεξάγονται στη Βαρκελώνη. Ο επτάκις Παγκόσμιος Πρωταθλητής σταμάτησε τα χρονόμετρα στο 1'21''249, που είναι ο καλύτερος φετινός χρόνος στην πίστα της Βαρκελώνης.
Οι φαίνεται ότι έπιασαν τόπο, αφού στην πρώτη τους εμφάνιση μετά τις αλλαγές, τα γερμανικά μονοθέσια εντυπωσίασαν, με τον Μίκαελ Σουμάχερ να σημειώνει τον ταχύτερο χρόνο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!