Η Μπενφίκα ανακοίνωσε πως ξεκίνησε εσωτερική έρευνα για τον εντοπισμό δύο οπαδών που εμφανίζονται σε βίντεο να κάνουν ρατσιστικές χειρονομίες προς τον Βινίσιους Τζούνιορ, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα πλέι-οφ του Champions League.
Εκπρόσωπος του συλλόγου, μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ξεκαθάρισε πως σε περίπτωση που τα συγκεκριμένα άτομα είναι μέλη της Μπενφίκα, ενδέχεται να κινηθεί διαδικασία που μπορεί να οδηγήσει ακόμη και στη διαγραφή τους.
Το επίμαχο υλικό διαδόθηκε ευρέως στα social media, ενώ αναδημοσιεύτηκε και από τον παλαίμαχο Άγγλο διεθνή, Ρίο Φέρντιναντ, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.
Υπενθυμίζεται ότι το παιχνίδι της 17ης Φεβρουαρίου στο «Ντα Λουζ» διεκόπη για περίπου έντεκα λεπτά, μετά το γκολ που πέτυχε ο Βινίσιους και έκρινε το ματς (1-0). Ο Βραζιλιάνος κατήγγειλε στον διαιτητή ότι δέχθηκε ρατσιστική επίθεση από τον Αργεντινό εξτρέμ της Μπενφίκα, Τζιανλούκα Πρεστιάνι, με την UEFA να έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα. Από την πλευρά του, ο ποδοσφαιριστής της πορτογαλικής ομάδας αρνείται τις κατηγορίες.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

