Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Επική ατάκα Μέλο για Πρεστιάνι: Πρέπει να τον έχει απατήσει η γυναίκα του με κάποιον μαύρο

Ο Φελίπε Μέλο υποστήριξε τον Βινίσιους και ξέσπασε μέσω social media κατά του Τζανλούκα Πρεστιάνι για τη ρατσιστική επίθεση που φέρεται να έκανε κατά του εξτρέμ της Ρεάλ Μαδρίτης


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η ποδοσφαιρική αναμέτρηση ανάμεσα στη Μπενφίκα και τη Ρεάλ Μαδρίτης επισκιάστηκε από ένα σοβαρό περιστατικό που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Ο Βινίσιους κατήγγειλε ότι δέχθηκε ρατσιστική συμπεριφορά από τον 20χρονο Αργεντινό μεσοεπιθετικό Τζιανλούκα Πρεστιάνι, με το θέμα να παίρνει γρήγορα διαστάσεις και να συζητείται ευρέως στον χώρο του ποδοσφαίρου.


Θέση για το ζήτημα πήρε και ο Βραζιλιάνος πρώην διεθνής μέσος Φελίπε Μέλο, ο οποίος μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασε την έντονη αγανάκτησή του.

Στο μήνυμά του χρησιμοποίησε ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα εναντίον του Πρεστιάνι, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Φωτιά στους ρατσιστές. Η γυναίκα του πρέπει να τον έχει απατήσει με μαύρο».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ