Quantcast
NEWS
12 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ήττα για την ΑΕΚ

Απέναντι σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο και χωρίς διαθέσιμο πλέι μέικερ, η Ένωση ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με 81-67 και αποκλείστηκε από την ημιτελική φάση του Κυπέλλου – Συγκλονιστικός ο κόσμος της ΑΕΚ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

ΚΥΠΕΛΛΟ FINAL 8

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ: 81-67

Χωρίς πλέι μέικερ, κι απέναντι σε έναν αντίπαλο με τεράστιο μπάτζετ η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική. Ηττήθηκε με 81-67 από τον Ολυμπιακό και έμεινε εκτός ημιτελικών. Η Βασίλισσα ελπίζει ότι η κακοδαιμονία με τους τραυματισμούς θα σταματήσει και αφήνοντας πίσω το αποψινό ματς εστιάζει στη συνέχεια και τους στόχους της. Δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στην συγκλονιστική παρουσία του κόσμου που κέρδισε την μάχη της εξέδρας και στήριξε την ομάδα από το πρώτο ως το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Το παιχνίδι

Η ΑΕΚ μπήκα καλά στο παιχνίδι και προβάδισμα με 8-4 όμως η εικόνα άλλαξε. Μια σειρά λαθών και κακών κιτρινόμαυρων επιθέσεων σε συνδυασμό με τον «καταιγισμό» τριπόντων από τον Ολυμπιακό διαμόρφωσαν το 23-12, υπέρ των ερυθρολεύκων, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το 1ο δεκάλεπτο.

Νωρίς στη δεύτερη περίοδο Ολυμπιακός ανέβασε τη διαφορά στο +14 με την ΑΕΚ να μην μπορεί να βρει σκορ. Με έξι λεπτά να απομένουν το σκορ πήγε στο 32-16. Η εικόνα δεν άλλαξε στη συνέχεια και το double score έφτασε στο 42-21 με δύο λεπτά στο ρολόι. Το ημίχρονο έληξε με στο 46-24 με το σκορ του κι αυτής της περιόδου να είναι 23-12.

Στα μέσα της 3ης περιόδου η ΑΕΚ έριξε τη διαφορά κάτω από τους 20 (56-40) αλλά γρήγορα ο Ολυμπιακός την ανέκτησε. Η ομάδα του Σάκοτα όμως δεν το έβαλε κάτω. Ένα τρίποντο του Χαραλαμπόπουλου κι ένα απίστευτο σουτ του Νάναλι (πήρε και φάουλ) διαμόρφωσαν το 63-49 που ήταν και το σκορ της περιόδου.

Με τη νίκη ουσιαστικά να έχει κριθεί το παιχνίδι έγινε άναρχο στο τελευταίο του διάστημα. Ο Ολυμπιακός εκτέλεσε πάρα πολλές βολές και στα μέσα της περιόδου ήταν 72-52. Νάναλι και Μπάρτλεϊ μείωσαν σε 74-57 αλλά ο Λαρεντζάκης έστειλε το ματς ξανά στο +20.

Πετσάρσκι και Αρσενόπουλος έγραψαν το 77-62 αλλά και πάλι ο Ολυμπιακός βρήκε σκορ. Το τελικό σκορ έγραψε 81-67 με τον Νάναλι να βάζει ένα ακόμα μεγάλο σουτ.

Πλέον ο Ολυμπιακός θα παίξει με το Μαρούσι στα ημιτελικά. Να σημειώσουμε πως ο Τζόουνς τραυματίστηκε στο γόνατο και πλέον απομένει να φανεί πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα. Οι πρώτες εκτίμήσεις είναι αισιόδοξες.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παπαπέτρου, Χριστινάκης, Καρπάνος

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 23-12, 46-24, 63-49, 81-67

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 7 (2/2 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 4 ασίστ), Νιλικίνα, Γουορντ 8 (1 τρίποντο, 10 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα), Λαρεντζάκης 3 (1), Βεζένκοβ 16 (2/2 βολές, 4/7 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Παπανικολάου 6 (1), Νετζήπογλου 2, Πίτερς 14 (3/3 βολές, 1/4 δίποντα, 3/7 τρίποντα, 9 ριμπάουντ), Μιλουτίνοβ 10 (8/8 βολές, 1/5 δίποντα, 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Τζόουνς 6 (3/3 δίποντα), Φουρνιέ 9 (2/5 τρίποντα, 4 ασίστ)

ΑΕΚ (Σάκοτα): Γκρέι 10 (4/5 βολές, 3/12 σουτ, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα), Σκορδίλης 2, Μπράουν 7 (1 τρίποντο, 8 ριμπάουντ), Φίζελ 5 (5 ριμπάουντ), Αρσενόπουλος 6 (1 τρίποντο, 4 ριμπάουντ), Πετσάρσκι 2, Νάναλι 13 (0/7 δίποντα, 4/8 τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 6 ασίστ), Μπάρτλεϊ 15 (2/2 βολές, 5/9 δίποντα, 1/8 τρίποντα, 5 ασίστ), Χαραλαμπόπουλος 7 (1 τρίποντο, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ)




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ