Δεδομένα ο Μανόλο Χιμένεθ εκτός της προετοιμασίας της ΑΕΚ για το υπόλοιπο της σεζόν και τους δύο πολύ σημαντικούς στόχους της (κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, έξοδος στα προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ) βλέπει και την ομάδα της νέας σεζόν. Μπορεί ακόμη να μην έχει ξεκαθαρίσει 100% ότι ο Χιμένεθ θα παραμείνει, αλλά ο Ισπανός τεχνικός βλέπει παίκτες που τον ενδιαφέρουν και ίσως απασχολήσουν την ΑΕΚ στην συνέχεια.
Μία από αυτές τις περιπτώσεις, σύμφωνα με τις πληροφορίες του aek365.gr, είναι και ο Μανώλης Παπαστεριανός. Ο 24χρονος χαφ του Ηρακλή που έχει φτάσει από το 2006 τις 102 συμμετοχές και έχει αποκομίσει σημαντικές εμπειρίες με τις «γεμάτες» χρονιές που κάνει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, οι 76 από αυτές είναι ως βασικός και έχει σκοράρει μάλιστα 5 γκολ. Ένα από αυτά μάλιστα είναι το 2-0 με την ΑΕΚ φέτος στο Καυταντζόγλειο. Ο Χιμένεθ έχει δει με… καλό μάτι την περίπτωση του και δεν αποκλείεται να γίνει κάποια κίνηση για απόκτηση του. Και αυτό διότι πρόκειται για ένα πολύσυνθετο ποδοσφαιριστή που ξέρει πολύ καλά τι να κάνει στο γήπεδο και δεν… ξεφεύγει, ενώ προσφέρει λύσεις σε 2-3 θέσεις.
Ο Παπαστεριανός έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο στον Ηρακλή. Μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2012 και για αυτό δεν αναμένεται να ζητήσει πολλά χρήματα ο Ηρακλής με δεδομένο ότι δύσκολα θα ανανεώσει ο 24χρονος και θα αναζητήσει μία καλύτερη ομάδα. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν και οφειλές προς το πρόσωπο του Παπαστεριανού που αλλάζουν σίγουρα τα δεδομένα της περίπτωσης του. Παράλληλα, να θυμίσουμε ότι η ΑΕΚ έχει ενδιαφερθεί για τον 24χρονο χαφ και πέρυσι το καλοκαίρι, αλλά και τον Ιανουάριο του 2010.
Είναι μέσος (παίζει αμυντικό και επιθετικό χαφ), αλλά στον Ηρακλή παίζει και άλλες θέσεις. Ξεκίνησε την καριέρα του ως επιθετικός από την Ιερισσό, με τον Αρη στο Χαριλάου το περασμένο Σάββατο έπαιξε δεξί μπακ, ενώ το Σάββατο με τον Παναθηναϊκό ο Παράσχος τον προετοιμάζει για το κέντρο της άμυνας. Δεν αποκλείεται μάλιστα σύντομα ο Φερνάντο Σάντος να τον καλέσει σε αγώνα της εθνικής ομάδας, έχοντας σχηματίσει πολύ καλή γνώμη για αυτόν.
Βεβαίως, για την ΑΕΚ δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα τι θα κάνει στις θέσεις των χαφ για την νέα σεζόν. Οι Ντιόπ, Γκέντσογλου (δεσμεύονται με συμβόλαιο), Μίτσελ (δανεικός) δεν είναι δεδομένο ότι θα μείνουν στην ΑΕΚ και μέχρι στιγμής μόνο το όνομα του Ιγκλέσιας έχει ακουστεί ότι ενδιαφέρει την Ενωση.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Μην τολμήσετε να πάρετε τον άμπαλο...θα γελάσουν και τα τσιμέντα
papasterianos siovas georgiadis tatos fortounis konstantopoulos.............ellines kai poli kali podosfairistes makari na tous paroume
ακριβως, ολοι για θεσεις που ποναμε, για τον αξονα που ειναι αδειος... χαχαχαχα
ευκαρια να σπασουμε το παγκοσμιο ρεκορ αμυντικων χαφ σε ενα ροστερ, το οποιο κατεχει η εθνικη ελλαδας (με 9 αμυντικα χαφ) πλακα πλακα μαγκες, ο χιμενεθ θελει να μπει να παιξει αυτος μπαλα (οπως ειχε δηλωσει) γι' αυτο δεν κοιταει καθολου για ακραια μπακ. αν μας φερει και ο γκρεταρσον απο γαλλια ακομα δυο σεντερ μπακ και τρεις τεσσερις δευτερους επιθετικους ακομα, θα εχουμε πιο δυνατο αξονα και απο τους γερμανοιταλοιαπωνες στο β' παγκ. πολεμο! κριμα να μην εχουμε στη θεση του ψαρα του... ΣΥΝΕΧΕΙΑ γκρεταρσον τον λεοναρντο ντι καπριο να «φυτεψει» στο μυαλο των προπονητων μας την ιδεα των ακραιων παικτων. εκτος αν η μετακομιση στη ριζουπολη ειναι οριστικη οποτε τα ακρα θα τα αναλαβει η κερκιδα, 12ος παικτης κυριολεκτικα... αεκ365, αν εχει καμια πληροφορια (εστω οχι διπλοτσεκαρισμενη οπως η σημερινη) οτι ο χιμενεθ κοιταει (οπουδηποτε) ΚΑΙ για ακραιους, γραφτην να χαρω κι εγω ο αμπαλος λιγακι... LOL
Ki emena m aresei h Zizel.Ti shmainei auto 8a mou katsei?????Pantws autos einai paixtaras pera apo thn plaka.Makari na tn paroume
Αρέσει στον Γκρέταρσον;;;Και ο Βέλλιος άρεσε και ο Μέσι ,αλλά παίζουν αλλού. Θα τους χτυπήσει πιθανώς ο Αδαμίδης . Αν κλείσουν κανένα Κοντοέ ή Γεωργιάδη θα φαντάζει θρίαμβος ,μπρος στους άσχετους που θα μαζέψουν πάλι.
ειδηση απο εγκυρη πηγη, κανει λογο οτι αρεσει ΚΑΙ ο Μεσι στην αεκ.
"Μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2012 και για αυτό δεν αναμένεται να ζητήσει πολλά χρήματα ο Ηρακλής με δεδομένο ότι δύσκολα θα ανανεώσει ο 24χρονος και θα αναζητήσει μία καλύτερη ομάδα." thumaste posa zitagane gia ton vellio?