Σχεδόν είκοσι χρόνια είχε να καταγράψει ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ επίδοση όπως αυτή του Μπαρνάμπας Βάργκα.
Ο Ούγγρος στράικερ έβαλε δυο γκολ, στο 4-0 επί του Πανσερραϊκού και, πλέον, έχει σκοράρει τρεις φορές στα δυο πρώτα του παιχνίδια με την φανέλα της ΑΕΚ.
Η τελευταία φορά που ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είχε αντίστοιχα δυναμικό ξεκίνημα ήταν ο Ισμαέλ Μπλάνκο, σεζόν 2007-08. Τότε, ο Αργεντινός είχε πετύχει δύο γκολ στο ντεμπούτο του απέναντι στον Ατρόμητο (2-0 στις 23/9/2007) και ακόμη ένα στη δεύτερη συμμετοχή του, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βέροια (0-1 στις 26/9/2007).
Στην καριέρα του στην Ένωση, ο Μπλάνκο έπαιξε σε 169 αγώνες, σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό 72 γκολ και 24 ασίστ, στα τέσσερα χρόνια που αγωνίστηκε με τα κιτρινόμαυρα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

