Στην σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού συμμετείχαν κανονικά ο Ζαουάντ Ζαϊρί και ο Αριέλ Ιμπαγάσα με τους δυο παίκτες να τίθενται στην διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Ο Μαροκινός εξτρέμ ξεπέρασε το αιμάτωμα που είχε στον προσαγωγό ενώ ο Αργεντινός μέσος ακολούθησε κανονικούς ρυθμούς μετά το πρόγραμμα συντήρησης που ακολούθησε τις τελευταίες μέρες.
Έτσι λοιπόν, για τον αγώνα της Τούμπας απόντες θα είναι οι τιμωρημένοι Τοροσίδης, Μιραλάς και Ριέρα αλλά και ο τραυματίας Ραούλ Μπράβο ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και από τα αποτελέσματα των προσεχών εξετάσεων θα φανεί αν θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
