Τον Φεβρουάριο του 2022 οι FIFA και UEFA πήραν την απόφαση να μπλοκάρουν την Ρωσία από τις διεθνείς διοργανώσεις, εξ αιτίας της εισβολής στην Ουκρανία και έκτοτε οι ρωσικές ομάδες (σύλλογοι και εθνικές) είναι εκτός.
Όμως ο Τζιάνι Ινφαντίνο τάσσεται υπέρ της άρσης του αποκλεισμού των ρωσικών ομάδων, και αυτό θα εξεταστεί τουλάχιστον για τις νεαρές ηλικίες. Παράλληλα τόνισε ότι αυτή η αρχική απόφαση «δεν πέτυχε τίποτα».
«Πρέπει οπωσδήποτε να εξετάσουμε την επανένταξη της Ρωσίας. Αυτός ο αποκλεισμός δεν πέτυχε τίποτα δημιούργησε μόνο περισσότερη απογοήτευση και μίσος. Το να αφήσουμε τα αγόρια και τα κορίτσια από τη Ρωσία να παίξουν ποδόσφαιρο σε άλλα μέρη της Ευρώπης θα βοηθούσε. Είναι κάτι που πρέπει να κάνουμε σίγουρα, τουλάχιστον στις μικρές ηλικίες».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

