Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Μειώθηκε η ποινή...

...στον Παναθηναϊκό ύστερα από απόφαση του ΑΣΕΑΔ σε μία αγωνιστική


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

«Σκόντο» συνεχίζει να κάνει το ΑΣΕΑΔ, καθώς όπως συνέβη στη περίπτωση με τον Ολυμπιακό, έτσι και με τον «αιώνιο» Παναθηναϊκό η ποινή μειώθηκε... Οι «πράσινοι» λοιπόν, για ρίψεις αντικείμενων και φωτιά σε σακ βουαγιάζ στον πάγκο των «ερυθρολεύκων», στον τέταρτο τελικό της Α1 στο ΟΑΚΑ, είχαν τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές και πρόστιμο 16.600 ευρώ, ύστερα από απόφαση του αθλητικού δικαστή.

Μετά την εκδίκαση από το ΑΣΕΑΔ, στο οποίο προσέφυγαν οι «πράσινοι», η τιμωρία «έπεσε» στη μία αγωνιστική (από τις δύο) και το πρόστιμο μειώθηκε στις 10.000 ευρώ.

Αναλυτικά η απόφαση του ΑΣΕΑΔ:
«Το ΑΣΕΑΔ με την υπ' αριθμ. 102/30-7-2009 απόφασή του μεταρρυθμίζει την με αριθμ. 55/28-5-2009 απόφαση του ΜΔΟ του ΕΣΑΚΕ ακυρώνοντας αυτή κατά τις επιβαλλόμενες ποινές σε βάρος της ως άνω ΚΑΕ. Επιβάλλει ενιαία την πειθαρχική ποινή της διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) μιας αγωνιστικής ημέρας με γηπεδούχο την προσφεύγουσα και χρηματικό πρόστιμο 10.000,00€. Ακυρώνει την υπ' αριθμ. 56/2009 απόφαση του ΜΔΟ του ΕΣΑΚΕ. Διατάσσει την επιστροφή του παραβόλου στην προσφεύγουσα)».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ