Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Για το 2x2 με ΑΕΚ, ΟΣΦΠ»

Ο Πάμπλο Κοντρέρας, τόνισε πως ο ΠΑΟΚ θα κυνηγήσει δύο θριάμβους στους επόμενους κρίσιμους αγώνες


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Το βραβείο για τον πολυτιμότερο παίκτη του αγώνα ΠΑΟΚ - Εργοτέλης παρέλαβε από τα χέρια του Παναγιώτη Ποικιλίδη ο Πάμπλο Κοντρέρας. Ο Χιλιανός αμυντικός του ΠΑΟΚ, πάντως, στις δηλώσεις του, έστρεψε τη προσοχή του στα δύο επόμενα παιχνίδια με Ολυμπιακό για το Πρωτάθλημα και ΑΕΚ, για το Κύπελλο, τονίζοντας πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα για δύο νίκες-θριάμβους.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πάμπλο Κοντρέρας:

«Πρώτα απ' όλα, θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Ποικιλίδη για τα καλά του λόγια. Από εκεί και πέρα είμαι πολύ ευχαριστημένος με την δική μου απόδοση, αλλά και της ομάδας.

Στα τελευταία παιχνίδια δεν παίζουμε τόσο καλά, όσο παίζαμε στην αρχή. Όλοι οι παίκτες ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για την ομάδα και πιστεύουμε ότι στα ματς με ΑΕΚ και Ολυμπιακό μπορούμε να πετύχουμε δύο μεγάλους θριάμβους.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ