«ΑΕΚ σημαίνει επίθεση», λέει το γνωστό μότο τον Ενωσιτών και μόνο τυχαίο δεν είναι αυτό, καθώς από τον δικέφαλο έχουν περάσει οι μεγαλύτεροι επιθετικοί στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και η ΑΕΚ όχι μόνο τους κράτησε, αλλά τους «έδεσε» για πολλά χρόνια. Το ίδιο σκοπεύει να κάνει και με τον Ίσμαελ Μπλάνκο. Τον επί σειρά 2 ετών πρώτο σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα και άλλα 2 για την ίδια την Ένωση. Ο «Ζορό» έχει πλέον στα χέρια του την τελική προσφορά της ΑΕΚ και αν τελικά βάλει την υπογραφή του στο νέο διετές συμβόλαιο και καταφέρει μάλιστα και να το εξαντλήσει, τότε θα μπει στο κλειστό κλαμπ των... μακροβιότερων επιθετικών στην ιστορία του συλλόγου.
Πρώτος και με τις περισσότερες συμμετοχές είναι ο Μίμης Παπαϊωάννου. Αγωνίστηκε με την κιτρινόμαυρη φανέλα για 19 χρόνια, σημειώνοντας 234 γκολ σε 481 συμμετοχές. Για 11 χρόνια τίμησε και με το παραπάνω τον δικέφαλο, ο Θωμάς Μαύρος. Ο αρχισκόρερ των ελληνικών γηπέδων, αγωνίστηκε 277 φορές με την ΑΕΚ και πέτυχε 174 τέρματα. Ακολουθεί ο Ντέμης Νικολαΐδης που σε 7 χρόνια και 189 συμμετοχές σκόραρε 125 γκολ, ενώ έπεται ο Νίκος Λυμπερόπουλος, που φέτος συμπληρώνει συνολικά 6 χρόνια στην Ένωση (156 συμμετοχές και 77 γκολ). Την 6άδα των μεγάλων επιθετικών που έχουν αγωνιστεί με την κιτρινόμαυρη φανέλα συμπληρώνουν ο Βασίλης Δημητριάδης, που και αυτός έχει αφήσει τη δική του... σφραγίδα στα αντίπαλα δίχτυα με τον δικέφαλο στο στήθος, μετρώντας 154 συμμετοχές και 81 γκολ, αλλά και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, που σε 4 χρόνια πέτυχε 65 γκολ σε 106 συμμετοχές.
*(Τα στοιχεία βασίζονται στο Wikipedia)
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
1. @ kostakhc21 Μαζί σου αγαπητέ μου, άσε να ωρύονται όσοι έχουν κοντή μνήμη ή ξέρουν τη μπάλα μόνο από την εξέδρα, τις φυλλάδες και το pro. Πάνω από όλα η ομάδα, αλλά αυτό το ΛΑΧΕΙΟ ονόματι Μπλάνκο μας έκατσε πολύ εύκολα για να εκτιμήσουμε την πραγματική αξία και διάστασή του. Όπως είχα γράψει προ καιρού - και πολύ εύστοχα υπενθυμίζει παραπάνω ο αρχιτέκτων - σε μόλις 3,5 (!!!) χρόνια έγινε 5ος σκόρερ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ για την ΑΕΚ. 2. @ Arxitekton Και μόνο από το άβαταρ σου δεν περνάς απαρατήρητος στις επισκέψεις... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μου (ο Θωμάς με το Μίμη ήταν οι ήρωες της παιδικής ΑΕΚοσύνης μου. Συνήθως με βρίσκουν και τα σχόλια σου σύμφωνο. Σήμερα δεν μπορώ να αλλάξω ούτε τελεία στο σχόλιό σου και χαίρομαι που ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που έχοντας ζήσει την παλιά μεγάλη ΑΕΚ μπορούν να ξεχωρίσουν στην σημερινή τόσο διαφορετική εποχή αντίστοιχες αξίες. Κάποια από τα γραφόμενά σου είχα επισημάνει κι εγώ (όπως γράφω παραπάνω), αυτό που βρήκα ιδιαίτερα εύγλωττο στα γραφόμενάσου είναι το πόσοι και γιατί κόπτονται να κάνουν οικονομία στην τσέπη των Παππανοτιάδων, προτιμώντας να απαξιώνουν παίκτες-αξίες της ομάδας. 3. @ barbarossa Το σχεδόν μονολεκτικό, πικρόχολο και με ύφος σχόλιο ("ξεκαβάλα λίγο") στις θέσεις του αρχιτέκτονα (άσχετα αν διαφωνείς με αυτές) θα έφτανε, να σε καταχωρήσω νοερά στην (ευτυχώς μικρή) μερίδα αυτών που τα σχόλιά τους πηγαίνουν για άμεση ανακύκλωση στις επισκέψεις μου. Δεν έμεινες όμως εκεί και έδρασες με το αμίμητο "να κάνουμε πλούσιους τους μάνατζερ". Πρέπει αν έχεις ίχνος νοημοσύνης να μετάνιωσες τη στιγμή που πάτησες αποστολή. Γιατί: Πρώτον οι μάνατζερ θα κονομάνε όσο και να χτυπιέσαι εσύ. Δεύτερον ΕΣΥ δεν κάνεις κανέναν μάνατζερ πλούσιο. Τρίτον το επιχείρημά σου πως ο Μπλάνκο δεν είναι ο παίκτης που μπορεί ΜΟΝΟΣ του να οδηγήσει την ΑΕΚ σε τίτλο απλά τα σπάει. Τέταρτον είναι κουβέντα νηπιαγωγείου ότι όσοι εκφράζονται υπέρ του Ίσμαελ είναι "Μπλάνκο κι όχι ΑΕΚ" - προφανώς για να είμαι ΑΕΚ στα δικά σου μάτια πρέπει να βλέπω μια ΑΕΚ που κινδυνεύει με πτώχευση λόγω της
επικείμενης λεηλασίας των ταμείων της από τον αργεντίνο άρπαγα απατεώνα. Ευχαριστώ για το τυράκι - δεν θα πάρω. Πέμπτον ο παίκτης που ταιριάζει "μόνο σε 4-4-2" έκανε περιέργως την καλύτερη σεζόν του στο κλεμμένο πρωτάθλημα 2007-08 με το 4-3-3 του Φερέρ. Έκτον το "επιχείρημα" ότι θα ταχθείς υπέρ παραμονής Μπλάνκο μόνο εφόσον βρούμε τους άλλους 5 που μας λείπουν για να κάνουμε ομάδα να το σχολιάσω? Άστο να πάει καλύτερα.
Γνωρίζει κανένας από αυτούς εδώ μάσα που βάζουν το οικονομικό συμφέρον του Παπά πάνω από της ΑΕΚ... γιατί οι καλοί ποδοσφαιριστές αμοίβονται με υπέρογκα ποσά? Όχι μόνο τα τελευταία χρόνια που έχουν εισχωρήσει στο ποδόσφαιρο τηλεοπτικά δικαιώματα διαφημίσεις και διάφορα άλλα κέρατα αλλά τα τελευταία 60 (τουλάχιστον) χρόνια σε όλα τα ποδοσφαιρικά προηγμένα κράτη? Αυτό που πληρώνεται είναι η ΣΠΑΝΙΟΤΗΤΑ του ταλέντου μυρωδιάδες..η σπανιότητα αυτού που μπορεί ένας παίχτης να κάνει για την... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ομάδα του σε σχέση με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές στον πλανήτη. Καταλαβαίνετε πόσο σπάνιος είναι ο Μπλάνκο για την ΑΕΚ? Θα σας βοηθήσω με την αριθμητική διότι φαίνεται να αντιμετωπίζεται κάποια προβλήματα στην διαίρεση. Παίχτες σαν τον Μπλάνκο λοιπόν έχουμε στην ΑΕΚ ...ΕΝΑΝ κάθε 17 χρόνια!!!! Οι αριθμοί της προσφοράς του Ίσμαελ στην ομάδα μας αυτό βεβαιώνουν!! Πόσο αξίζει λοιπόν αυτό? Δεν αξίζει τα μίσα τουλάχιστον από αυτά που παίρνουν οι συνάδελφοί του που αγωνίζονται στους ανταγωνιστές μας? Δεν έχει ο Παπάς? Ας φύγει..και να ρθει κάποιος που να τα χει..να διώξουμε τον Μπλάνκο για να μην τσούξει η τσέπη του Παπά? Τι λογική είναι αυτή? Λογική επαρχιακής ομάδας δηλαδή...μάλλον δεν έχετε καταλάβει πόσο μεγάλη ομάδα είναι η ΑΕΚ. Ο Μπλάνκο ήρθε στην ΑΕΚ με πολύ καλύτερο βιογραφικό από τον Ντελίπμασιτς, τον Σοάρεζ, τον Βγιελίνσκι και τον Καπετάνο γι' αυτό και πανηγυρίζαμε τότε όταν τον κλείσαμε αλλά αυτά για να τα θυμάται κανείς πρέπει να είναι ΑΕΚ παραπάνω από 6-7 (!!!) χρόνια... Filippo Inzaghi ..λέει τίποτα σε κανέναν από τους υπερασπιστές της τσέπης του Παπά αυτό το όνομα? Είναι ο ΠΡΩΤΟΣ σκόρερ της ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ διασυλλογικής ποδοσφαιρικής διοργάνωσης (Champions League) και τα χαρακτηριστικά του είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ίδια με αυτά του Μπλάνκο... βάλτε να δείτε κανένα videάκι στον μαγικό κόσμο του internet που ζείτε μπας και ξεστραβωθείτε..αν έπαιζε ο Πίπο στην ΑΕΚ τα ίδια που λέτε για τον Μπλάνκο θα λέγατε και γι'αυτόν..τόσο νιώθετε από μπάλα!! Δεν έχουμε φορ να συνεργάζεται με τον Ζορό? ΝΑ
ΠΑΡΟΥΜΕ ΡΕ!! ΑΕΚ ΕΙΜΑΣΤΕ!!! Δεν είναι λύση να φύγει ο Ίσμαελ..κερδίσαμε λαχείο ρε με τον ΑΝΘΡΩΠΟ αυτό!! ΛΑΧΕΙΟ!! Κι εσύ τώρα μου λες να ανταλλάξουμε το λαχείο που έχει κερδίσει με ένα άλλο από τον ίδιο λαχειοπώλη ελπίζοντας να κερδίσει κι αυτό? Ρε μπας και πληκτρολογείς μέσα από το ψυχιατρική κλινική?!?!?!?! ΕΝΑΣ ΚΑΘΕ 17 ΧΡΟΝΙΑ!!! ΕΝΑΣ!! το χωράει το κεφαλάκι σου? Ζείς τόσα χρόνια απορώ..ή είσαι ενα 15χρονο και κάθομαι κι ασχολούμαι μαζί σου... Η ΑΕΚ είναι πάνω από πρόσωπα ναι!! Και ο Μπλάνκο έχει ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ότι την ομάδα μας την σέβεται και την υπηρετεί με όλο του το είναι...οι τελευταίες διοικήσεις μας ΟΧΙ!! Αν κλειθούμε λοιπόν να πάρουμε θέση θα σταθούμε δίπλα σ'αυτούς που μας σέβονται και όχι δίπλα σ'αυτούς που μας κοροιδεύουν... Δεν γίνεται να υπερασπίζεσαι τους υπαίτιους για την κατάντια μας και να λες ότι αγαπάς την ΑΕΚ..δεν πείθεις πια κανένα.. ΕΙΤΕ Σ' ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ Ο ΜΠΛΑΝΚΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΗΔΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑ Σ' ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΜΑΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΩΝ!!! 5ος σε 3μιση ΜΟΝΟ χρόνια παρουσίας!!! Δικαίωμα σου να μην τον σέβεσαι..αλλά αυτό ΔΕΝ σε κάνει ΑΕΚτζη!! ΖΗΤΩ Η ΑΕΚ!!! ISMAEL BLANCO HASTA LA VICTORIA, AEK PARA SIEMPRE συνεχισε να τους αποδεικνύεις πόσο άσχετοι είναι..
dustuxws kai ayto einai allo ena thema gia na exoume na ksekatiniazomaste file mou...!to oti ta posa auta pou akougontai einai panw apo ta oria ths fantasias gia olous emas,den exei na kanei me ton podosfairiko kosmo!den kserw posh einai h aksia tou kai den me endiaferei sto katw katw,ta dinei ola gia thn omada?skorarei akatapaysta paizontas mexri kai deksi..mpak?ayto mou ftanei... yg mhn blepete mono posa stoixizei kathe paixths alla kai ti fernei pisw (apodosh,faneles,prokriseis klp...)
Ξεκαβάλα λίγο.
etsi einai file mou theloume den theloume sthn Ellada!aytoi pou ta 2 prwta xronia ton apothewnane twra ton lene ampalo kai einai oi prwtoi pou tha ton epeyfimisoun an tyxwn ksanabalei kapoia goals parapanw!to gegonos oti exei paiksei ouk oliges fores se theseis ekso apo thn perioxh kai parola ayta ta dinei ola panta gia thn omada den shmainei tpt gia merikous!protimoun na fygei kai na psaxnomaste kathe fora me tyxaious typou vienliski,delibasic k.l.p.!o for einai gia na skorarei telos,den me endiaferei an ntrimplarei san ton mesi,etsi ki alliws exoume ton scocco gia ayto,alla ksexasa kai aytos einai ampalos gia merikous! kalhmera AEKares se olon ton kosmo,kala koulouma!ISMAEL BLANCO OEOEOE!
τετοιο καψωνι που φαγε αυτος ο αθρωπος,κ δωρο πρεεπει να του δωσουνε οι αμετοχοι αλλα απο τις τσεπες τους.χαρη σαυτον βαζουμε και κανενα γκολακι να βγουμε τουλαχιστον ευρωπη ετσι που τα κανανε.αμα παιξει και στο κυπελο παιζει να δουμε και καμια κουπα.και σεμνος και ταπεινος και αποτελεσματικος ειναι ο μπλανκο ,δεν δημηουργει προβληματα σαν αλλες ντιβες.σαυτη την ΑΕΚ σε σχεση με τους συναγωνιστες του στην εντεκαδα εινα αναντικαταστατος.στατιστικα το δεις αλλωστε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ φτανει..
anatrixiastikos goaltzis einai o tipos.... meine gia panta sthn aek paixtara!!! an exei ena pekti na tou dinei sosta ti bala... (pou den exoyme distixos) tha balei 500 goal!! :D
Δεν σας καταλαβαίνω μερικούς.... Ο Μπάρλος είχε φράγκα? Έβαλε το σπίτι του υποθήκη? Έκανε την ΑΕΚ μεγάλη? Ο Μελλισανίδης τι είχε? Την σχολή οδηγών? Ασχολιότανε τότε κάποιος με το αν έχει ή δεν έχει? Όποιος αναλαμβάνει πρόεδρος στην ΑΕΚ, πρέπει να γνωρίζει εκ των προτέρων τι πάει να αναλάβει.... Μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, με εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς όχι μόνο εδώ αλλά και στο εξωτερικό. Αν δεν έχεις τα φράγκα αλλά και τα μπαλλάκια δεν αναλαμβάνεις την ΑΕΚ αλλά την Ψαρρή... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Φοράδα. Αν αναλάβεις υποχρεούσαι να την κάνεις ακόμα μεγαλύτερη και όχι να την μικρύνεις. Πόσες Ελληνικές ομάδες θα μπορούσαν να σταθούν στην Β' Αργεντινής? Μάλλον καμμία. Πάνο για σένα το λέω. Τι σε νοιάζει αν θα πληρώσουμε για την συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα ή αν έχει ή δεν έχει ο κάθε Παππάς, Νοτιάς? Πρέπει να έχουν. Δεν τους έβαλαν με το ζόρι. Την ΑΕΚ έχουν, όχι την Ψαρρή Φοράδα, έχει διαφορά, δεν νομίζεις? Γιατί ασχολούμαστε με τα λογιστικά, με το αν έχουν ή δεν έχουν? Δικά μας είναι? ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ. Αυτοί ανέλαβαν, με τη θέλησή τους, δεν τους εκβίασαν. Αν δεν μπορούν ή δεν θέλουν δικαίωμά τους. Δικαίωμά τους δεν είναι να αφήνουν την ΑΕΚ να ξευτιλίζεται. Δεν τους ανήκει, ανήκει σε όλους εμάς τους οπαδούς της. Οι οπαδοί πρέπει να ασχολούνται με το να πηγαίνουν στο γήπεδο, να ξελαρυγγιάζονται για την ομάδα και όχι με το αν ο κάθε πρόεδρος έχει ή δεν έχει. Πρέπει να έχει, γιατί έχει την ΑΕΚ, το ξαναλέω, την ΑΕΚ έχει. Αν δεν μπορεί, ας προετοιμάσει την διάδοχη κατάσταση και στο καλό. Ο Μπλάνκο θέλω να μείνει, για πάρα πολλούς λόγους. Για τα μικρά πιτσιρικάκια Αεκάκια πού τον έχουν Θεό τους. Γιά τα τόσα (72) καρφώματά του σε τόσο λίγο χρόνο. Για τον χαρακτήρα του και την εν γένει συμπεριφορά του απέναντί μας. Δεν είναι σίγουρα ο Μέσι, δεν θα πάρει μόνος του την ομάδα στις πλάτες του. Θέλω να μείνει. Θέλω να στελεχωθεί με παίχτες που μπορούν να δώσουν μια μπαλλιά της προκοπής. Και τότε να δούμε πόσα ακόμα θα βάλει... Θέλω να ενισχυθεί η ομάδα και όχι να διώχνουμε
παίχτες που τιμάνε -και όχι μόνο- το Δικέφαλλο Αετό. Πολλά θέλω? Ναί θέλω πολλά, γι αυτό θα είμαι ΟΑΚΑ σήμερα. Υγ. Λεφτά υπάρχουν. Στην Ελβετία μόνο, 600 Δις Ευρό από Έλληνες καταθέτες. 600 Δις Ευρό. Όυτε 1 Τρις Δολλάρια... Λεφτά υπάρχουν.
και τα 110 δις χρεη πως εγιναν ρε βασιλη???μηπως επειδη ο μελισσανιδης ειχε σχολη οδηγων και δεν πληρωνε τιποτα.λεω εγω τωρα.εχεις δικιο την αεκ εχουν.εχεις δικιο δεν τους εκβιασαν οταν μπηκαν.εχεις δικιο αν δεν θελουν δεν πληρωνουν.εχεις δικιο πρεπει να φυγουν.επισης δεν μπορεις να τους εκβιασεις να πληρωσουν τα τωρινα χρεη προς παιχτες,δημοσιο και τριτους.αν θελουν αν δεν θελουν πρωτοδικειο και πτωχευση εκτος και αν στο πρωτοδικειο ερθει ενας και πει αναλαμβανω εγω... ΣΥΝΕΧΕΙΑ την αεκ και ολα τα χρεη.και εγω θελω να ενισχυθει η ομαδα.και εγω δεν θελω να φυγει ο μπλανκο.αλλα πριν κατσω να αγορασω τις οικοσυσκευες καλυτερα να χτισω ή μαλλον να επισκευασω το σπιτι που γκρεμιζετε δεν νομιζεις.και αν δεν επισκευαζετε τοτε μαλλον θα το γκρεμισω και θα το χτισω απο την αρχη οπως μαλλον θα γινει.εσυ δεν το βρισκεις αστειο το γεγονος οτι ενω ο μπλανκο ειναι απληρωτος 6 περιπου μηνες με το τωρινο του συμβολαιο ζηταει απο την ιδια διοικηση πιο λεφτα????εσενα αν το αφεντικο σου ειχε να σε πληρωσει 6 μηνες και ερχοταν και σου λεγε παρε αυξηση 2000 ευρω δεν θα γελουσες και μετα θα του ζητουσες να σου δωσει τα δεδουλευμενα πριν σου κανει αυξηση.το ζητημα σου θα ηταν να παρεις την αυξηση στα χαρτια και να συνεχισεις να εισαι απληρωτος????εχει γινει η λογικη παραλογη ή εγω δεν σκεφτομαι λογικα??? υ.γ.παρε ομπρελα γιατι θα φαμε πολυ βροχη σημερα. υ.γ.2 επιτακτικη η νικη σημερα αν θελουμε πλει οφ.
ΦΙΛΕ basb ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ. ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΑΠΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΕΘΕΙ.............ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ++++21 72 objetivos e continuar sem triplo....................................................
ΦΙΛΕ basb ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ. ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΑΠΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΕΘΕΙ.............ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ++++21 72 objetivos e continuar sem triplo....................................................
http://www.youtube.com/watch?v=m4Yk-3i6ArI deite to videaki.. den to eftiaxa egw..deita ta goal..eceic pou ton lete ampalo.. eceic tha ckerete perisottero mpala e.? emena kai 1.000.000 na tu edinan NAI tha elega.. apo ta 70 goal pou exei valei ta 60 mac exun swsei.. alla vevea.. giname oloi proponitadec.. an hkcere kai dripla den tha epeze ellada.. prosopika thelw na kleisei thn kariera tu cthn AEKara.. tha kceperasei ta 100+ goals.. kalhmera AEKara..
Φιλε μου το videaki που εβαλες δειχνει πολλα που καταριπτουν αυτα που λενε κατι αμπαλοι εδω μεσα,και σουτ εχει ο παικταρας,και τριπλα και ταχυτητα,τιποτα δε του λειπει,μακαρι να βρισκαμε αλλον ενα σα το μπλανκο να τους καναμε διδυμο μπροστα να κανουν οργια,ΙΣΜΑΕΛ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΕΚΑΡΑ.
kostakhc21 μπραβο ρε φιλε γιατι αμνησια και αχαριστια πανε μαζι και ο ισμαελ δεν το αξιζει!!!!!
epeidh polloi lete oti eimaste axaristoi kai exoume amnhsia, apanthse mou pls, se posa paixnidia exeis erthei fetos? Egw tha sou pw se ola ektos apo to olympiako volou pou eleipa logo eortwn, gia na mhn parw kai ta alla xronia...
Και 1 μύριο ρε φίλε? χαλάρωσε το 1 μύριο θα ποιος θα του το δώσει εγώ ή εσύ? Εμείς φωνάξαμε να του γίνει μια καλή πρόταση και του έγινε 600 000 είναι σουπερ αν δεν τα θέλει ας φύγει μην λέμε ότι θέλουμε. Η ομάδα έχει πολλά ανοικτά ζητήματα για να σκορπίζουμε τα μύρια έτσι! Προπονητή θέλουμε πρώτα απ'ολα!
Opos to eipes file, na tou edeinAN. re ti ta perasate ta ekatomuria?
72 objetivos e continuar sem triplo....................................................
aderfe pano το προβλημα δεν ειναι ο μπλανκο.. το ξερω αυτο... αλλα οπως λες.. μπορουμε να διωξουμε ΤΑ ΣΑΠΑΚΙΑ και ενα μερος να ποαεςι στο μπλανκο.. επισξης να ανεβασουν την β'ομαδα ετσι ωστε να μην εχουμε μεγαλα συμβολαια.. μπλανκο σκκο μακος σαχα μανωλας πρεπει να μεινουν,.. εχω αδικο?
γιανα δεις ποσο δεν σκεφτεσαι αυτα που γραφεις.να διωξουμε τα σαπακια λες.πρωτον αν δεν θελουν να φυγουν τα σαπακια δεν μπορεις να τους αναγκασεις να φυγουν δεν ειναι δουλοι ουτε σκλαβοι εχουν συμβολαια και το ξαναλεω ειναι απληρωτοι 6 μηνες που σημαινει οτι ο,τι ωρα θελουν σε αρχιζουν στις προσφυγες και μετα τρεχεις.αλλα τα σαπακια αφου ειναι σαπακια οπως τα λες ποιος θα τα παρει αφου ειναι σαπακια οι αλλοι δεν βλεπουν οτι ειναι σαπακια ειναι τυφλοι και θα πιστεψουν εσενα και εμενα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ που θα τους βαφτισουμε παιχταραδες και μαλιστα στην αεκ πληρωνονται πολυ καλα τα σαπακια για να πανε αλλου.σου προτεινω να σκεφτεσαι αυτα που γραφεις πριν τα γραφεις κωστακη.
ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΟΥ ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕ ΣΕΝΑ..................... 72 ΓΚΟΛ ΧΩΡΙΣ ΤΡΙΠΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ................................................................
ΕΣΑΣ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ; ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ; ΜΗΝ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ; ΕΔΩ ΕΔΩΣΑΝ 1 ΜΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΗ ΣΚΟΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΛΑΝΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ; ΕΒΓΑΙΝΕ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΠΟΙΟΥ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΚΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ. Α ΡΕ ΑΕΚ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ...
oi filathloi piesan thn omada na dwsei to murio ston scocco an thumasai kala... to idio kai twra vlepw na ginetai
Κάθε περίπτωση έχεις τους αβανταδορους της. Εσύ τώρα με τον Ίσμα, άλλοι πριν με τον Σκόκο. Ο καθένας με τους έρωτες του. Α ξέχασα τους συντάκτες του site. Αυτοί τους θέλουν όλους με όσα κι αν χρειαστούν. 'Λογιστές θα γίνουμε τώρα?'
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΒΑΝΤΟΔΟΡΟΣ ΤΟΥ ΙΣΜΑ ΑΔΕΡΦΕ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΤΕ ΜΕΙΝΕΙ ΕΙΤΕ ΦΥΓΕΙ, Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ. ΑΠΛΑ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ. ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΨΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ.
Ελάτε φίλοι όλοι μαζί να κάνουμε μάγκα το μάνατζερ του Μπατιστούτα.2 εκατομύρια ενώ δεν ξέρουμε αν η ομάδα θα πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα.Μπράβο σε όλους όσοι είναι Μπλάνκο και όχι ΑΕΚ.Το μόνο στο οποίο μοιάζουμε στη Ντόρτμουντ είναι ότι αργά ή γρήγορα θα ξεπουλήσουν ποδοσφαιριστές.Θα μείνει ο γίγαντας Ισμα που έχει απορρίψει προτάσεις απ όλο τον προηγμένο ποδοσφαιρικά κόσμο γιατί ως γνωστόν αγαπάει την ΑΕΚ περισσότερο κι από εμάς. Κορόιδα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ που είστε.Λες και ο Μπλάνκο είναι ο υπερπαικταράς που πλαισιωμένος από σαπάκια θα πάρει μια ομάδα πάνω του.Ποδοσφαιριστής που ταιριάζει μόνο σε 4-4-2 και χρειάζεται και ένα 10 για να τροφοδοτείται στη μεγάλη και μόνο στη μεγάλη περιοχή.Ας είχαμε βρει τους υπόλοιπους 5 , 6 παίκταράδες που λείπουν και μετά κι εγώ μαζί σας στον τίμιο αγώνα για την παραμονή του γνήσιου ΑΕΚόπουλου.
Πάντως διαβάζοντας το άρθρο και τον τίτλο του, οφείλω να ομολοογήσω πως έχω χαρεί για κάτι, που το θεωρώ πραγματικά εξέλιξη. Από τα απλά μερεμέτια στις εργολαβίες!
οχι ρε φιλε τι ειναι αυτα που λες ισμαελ μπλανκο οεοεοοεοεεοεοεοεοοε. και τι εγινε που ειναι ολη η ομαδα απληρωτη 6 μηνες μαζι και και ο μπλανκο. σιγα τα αυγα. λογιστες ειμαστε εμεις??εμεις ειμαστε οπαδοι.40 εκ ευρω πρεπει να του δωσουν γιατι φοραει και τη μασκα του ζορο. τι με νοιαζει αν ο αδαμιδης πηγε πριν δυο μερες στον πιλαβιο και του ειπε περιμενουμε κατι λεφτουδακια απο την μεταγραφη του κυργιακου μηπως πληρωσουμε τον σκοκο γιατι μονο για αυτον φτανουν τα λεφτα που... ΣΥΝΕΧΕΙΑ περιμενουμε.τι και αν χρωσταμε σε παιχτες που δεν παιζουν στην αεκ.θα εχουμε μπλανκο.ή μαλλον τωρα που το σκεφτομαι ουτε μπλανκο θα εχουμε γιατι και αυτος ο απο γεννισιμιου αεκτζης μολις δει οτι δεν πληρωνεται θα κανει προσφυγη και θα φυγει τζαμπα. ελπιζω αν οντως τον κρατησουν το καλοκαιρι να τον πουλησουν και αυτον και τον σκοκο οσο οσο. αληθεια τωρα στην β εθνικη στην αργεντινη πρωτος σκορερ ποιος ειναι να τον φερουμε στην θεση του μπλανκο. με αυτες τις περγαμηνες δεν μας ηρθε ο αργεντινος πριν τρια χρονια???
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΣΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΕΔΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΜΠΑΛΟ ΠΑΙΚΤΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
@Arxitekton απλά σου βγάζω το καπέλο..και ας ειμαι 17.. ολοσωστος.. να τα βλεπουν μερικοι μερικοι αυτα..
φιλε barbarossa καλα τα λες στα περισσοτερα απο αυτα που λες...αλλα ενταξει καποια πραγματα ειναι διαφορετικα....τι θελω να πω? στο θεμα μπλανκο αν μπορουμε να του δωσουμε αυτα τα 600 πιστευω ειναι μια χαρα...οχι και ενα μυριο....και πανω απο ολα ειμαστε ΑΕΚ καποιοι παιχτες ειναι φιλοτιμοι και πραγματικα μπορει να γουσταρουν την ομαδα μας....ο μπλανκο πρεπει να ανταμειφθει και πιστευω πως ειναι μια χαρα τα λεφτα αυτα....εδω ο γκερειρο παιρνει περισσοτερα (!) σιγουρα πρεπει να φυγουν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πολλοι παιχτες για μενα για να στρωσει η ομαδα και να παιζει καλο ποδοσφαιρο μετα απο 1-2 χρονια....αυτη ειναι η γνωμη μου....δλδ μην λεμε για τον μπλανκο και τα χρηματα....εγω πανω απο ολα ειμαι ΑΕΚ και δεν βαζω κανεναν απο πανω....αλλα αλλου ειναι το προβλημα και οχι ο μπλανκο......
Άντε πάλι με τον Γκερέιρο. Εσύ όταν κάνεις ένα λάθος, την επόμενη φορά που χρειάζεται να πάρεις μια ανάλογη απόφαση, σταθμίζεις με βάση το λάθος σου? Θα μας τρελλάνετε ρε αδέρφια.(και απευθύνομαι σε αυτούς που δείχνουν να έχουν μια λογική και να λένε και πέντε σοβαρές κουβέντες)
ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΝΑΙ Ο ΜΠΛΑΝΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ! ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΠΛΑΝΚΟ ΝΑ ΠΕΙ ΝΑΙ
@ panos21 aekara mia zoi ασε την ειρωνεια ρε αδερφε για τον μπλανκο.. τοσα σαπακια εχουμε πληρωσει.. ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΧΕΤΕ το προβλημα ρε ΚΟΛΛΗΜΕΝΕ ανθρωπε??
αληθεια τωρα στην β εθνικη στην αργεντινη πρωτος σκορερ ποιος ειναι να τον φερουμε στην θεση του μπλανκο. με αυτες τις περγαμηνες δεν μας ηρθε ο αργεντινος πριν τρια χρονια??? το σεπτεμβρη που θα σκανε οι προσφυγες η μια μετα την αλλη να θυμασαι αυτα που σε απασχολουσαν 6 μηνες πριν αν καταφερουμε να παρουμε αδεια συμετοχης στο πρωταθλημα του χρονου. αν εσυ στον κοσμο σου θεωρεις οτι το μεγαλο προβλημα της αεκ ειναι αν θα μεινει ο μπλανκο και οχι αν θα πληρωθουν οι 6 μηνες... ΣΥΝΕΧΕΙΑ απληρωτοι παιχτες τοτε συγχαρητηρια. δεν ειρωνευομαι τον μπλανκο εσενα ειρωνευομαι και τον ηλιθιο τροπο σκεψης σου.
Σε περίπτωση που ο Μπλάνκο δεν υπογράψει και φύγει μπορείς να μας προτείνεις ποιόν θα ήθελες να πάρουμε στη θέση του και με πόσα χρήματα; Αν δυσκολεύεσαι μην απαντάς!
και σε ξαναρωταω Nils Holgersson το προβλημα σου ειναι ποιος θα ερθει στην θεση του μπλανκο??? σου εχω και εγω ενα ερωτημα τους παιχτες που ειναι 6 μηνες απληρωτοι και ο σαχα εξακολουθει να μην εχει υπογραψει το χαρτι της ουεφα ποιος θα τους πληρωσει??? οταν αρχισουν οι προσφυγες τι θα λες??? δηλαδη εχω ενα καταστημα με 10 υπαλληλους απληρωτους εξι μηνες (γιατι χρωσταω παντου) παιρνουν 1000 ο καθενας και παω και τους λεω παιδια παρτε αυξηση απο σημερα θα παιρνετε 3000 ευρω το μηνα.εδω δεν εχω... ΣΥΝΕΧΕΙΑ να πληρωσω 1000 ευρω θα τους δινω 3000 ευρω???που ειναι η λογικη σε αυτο μου λες????? 1.Romain Zewe UN Käerjeng 97 , BGL Ligue (Luxembourg) σε 62 ματς 41 γκολ 100 χιλιαρικα. 2.Serdar Deliktas Gaziantep Büyüksehir Belediyespor , 1. Lig (Turkey) σε 19 ματς φετος 11 γκολ 450 χιλιαρικα. 3.Éver Cantero CD Santiago Morning , Primera División Apertura (Chile) σε 6 ματς 6 γκολ φετος 400 χιλιαρικα. 4.Eden Ben Basat Hapoel Haifa , Ligat ha'Al (Israel) σε 21 ματς 14 γκολ 400 χιλιαρικα. ετσι μερικοι αγνωστοι γκολτζηδες οπως ηταν αλλωστε και ο μπλανκο οταν ηρθε στην αεκ.ομως αυτο που με ρωτας ποιος θα ερθει στη θεση του ειναι μαλλον χαζο δεν με νοιαζει ποιος θα ερθει στην θεση του μπλανκο ας μην ερθει κανεις ας παιξει ο αμπντουραχμανι αλλωστε για αυτο το λογο ηρθε ο τιτανας χιμενεθ στην αεκ για να φτιαξει και τις ακαδημιες και να αναδειξει νεους παιχτες.εμενα με απασχολουν πιο σοβαρα ζητηματα οπως το αν του χρονου θα παιζουμε στην πρωτη εθνικη ή στην τεταρτη και αν θα εχουμε διοικηση πρωτοδικειου που σημαινει χρεωκοπια.τον μπλανκο τον εχω γραμμενο στα παπαρια μου.
Τα ποσά μόνος σου τα 'βγαλες ή μίλησες και με τους ατζέντηδες :-) :-) :-) :-) :-) Υ.Γ. Μην διαβάζεις μόνο wikipedia!!!
ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΝΟ.......ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΣΚΕΠΑΣΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ........ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ..... ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ........
Ξεχασατε τον κωστα Νεστοριδη ρε!!!!!!! Οπα Οπα απο την προταση που του εκανε η ΑΕΚ σημενει οτι τον θελει! Για να δινει απο 350.000 που εδινε στη αρχη,τωρα 630.000 κατι σημενει!
φιλε barbarossa καλα τα λες στα περισσοτερα απο αυτα που λες...αλλα ενταξει καποια πραγματα ειναι διαφορετικα....τι θελω να πω? στο θεμα μπλανκο αν μπορουμε να του δωσουμε αυτα τα 600 πιστευω ειναι μια χαρα...οχι και ενα μυριο....και πανω απο ολα ειμαστε ΑΕΚ καποιοι παιχτες ειναι φιλοτιμοι και πραγματικα μπορει να γουσταρουν την ομαδα μας....ο μπλανκο πρεπει να ανταμειφθει και πιστευω πως ειναι μια χαρα τα λεφτα αυτα....εδω ο γκερειρο παιρνει περισσοτερα (!) σιγουρα πρεπει να φυγουν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πολλοι παιχτες για μενα για να στρωσει η ομαδα και να παιζει καλο ποδοσφαιρο μετα απο 1-2 χρονια....αυτη ειναι η γνωμη μου....δλδ μην λεμε για τον μπλανκο και τα χρηματα....εγω πανω απο ολα ειμαι ΑΕΚ και δεν βαζω κανεναν απο πανω....αλλα αλλου ειναι το προβλημα και οχι ο μπλανκο......
αληθεια τωρα στην β εθνικη στην αργεντινη πρωτος σκορερ ποιος ειναι να τον φερουμε στην θεση του μπλανκο. με αυτες τις περγαμηνες δεν μας ηρθε ο αργεντινος πριν τρια χρονια???
loipon me tosa ke tosa provlimata kathos ke me tin apisteyti mizeria pou derni aytin tin omada kontepsa na gino ke ego grafikos opos polloi alloi edo mesa ke na apaxioso ayto ton anthropo ke pekti tis AEK. meta apo ayto to videaki boro na po oti ine supergoaltzis ke afou goustari na mini ke sti omada mas tha diloso to exis: ISMAEL BLANCO OEOEOE OEOEOE telos!!!!
AEKCy : epa se periptwsh POY TOY DINANE TOSA.. den eipa na tu dwcun tosa agorina
re barbarosa eipe kaneic den eimaste AEK.. gia tn blanco c milaw.. pwc mac exei boi9isei APEIRA sto parelthon.. an ein dunaton..