Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Σάκοτα: Είμαστε μακριά από το πως θέλουμε να παίζει η ομάδα

Όσα δήλωσε ο κόουτς της ΑΕΚ μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η ΑΕΚ υπέστη την δεύτερη συνεχόμενη ήττα της στην GBL, αφού μετά από τον Ολυμπιακό, ηττήθηκε και από τον Παναθηναϊκό με το βαρύ 101-63. Ο κόουτς Σάκοτα που δεν μπόρεσε να βρει λύσεις ώστε να σταματήσει την επιθετική λειτουργία του «τριφυλλιού», παραχώρησε δηλώσεις μετά την λήξη της αναμέτρησης. O πολύπειρος προπονητής, στάθηκε εκτενώς στα ζητήματα τραυματισμών που ταλανίζουν την Ένωση, τα οποία έχουν αφήσει... αποδεκατισμένο, τόσο το ρόστερ στους αγώνες, όσο επίσης ακόμα και στις προπονήσεις!

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Κάναμε ότι μπορούσαμε. Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε μετά την ήττα του με τον σωστό τρόπο. Επίσης, η περίοδος που διανύουμε αυτή, αυτές οι μέρες αυτές οι δυο εβδομάδες, είναι κάτι το οποίο δε θυμάμαι να μου έχει συμβεί ξανά. Ξυπνάω και δεν ξέρω ποια ομάδα θα παίξει. Δεν μπορεί να είμαστε ευχαριστημένοι. Αλλά δεν είναι και κάτι πραγματικό εμείς να παίζουμε έτσι και ο Παναθηναϊκός να σκοράρει 70% στο τρίποντο.

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα ήταν καλύτερα. Αλλά σε ένα τέτοιο παιχνίδι, με λίγους παίκτες στο ροτέισον που έπρεπε να βγάλουν αντίδραση, το καταλαβαίνω».

Για το πως θέλει να παίζει η ομάδα: «Η ΑΕΚ θέλω να παίζει με ενέργεια, με δύναμη με τουλάχιστον 10 παίκτες. Αυτή τη στιγμή όμως είμαστε μακριά από αυτό που θέλουμε. Όχι επειδή δεν κάναμε σωστές προπονήσεις, αλλά γιατί δεν έχουμε παίκτες. Δεν είναι δικαιολογία, εξηγώ τι γίνεται στην ομάδα. Αν είχαμε τους παίκτες πίσω θα μας βοηθούσε να έχουμε καλύτερη επίδοση και εμφάνιση. Είχαμε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό μέσα σε έξι μέρες και ενδιάμεσα ένα παιχνίδι που έπρεπε να πάρουμε την πρόκριση».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ