Ο Λεβαδειακός επιβλήθηκε με 1-3 της Μαρκό για την 4η αγωνιστική της League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson και συνέχισε αήττητος.
Στο 45' ο Λεβαδειακός κέρδισε πέναλτι, όταν ο Κυριακίδης ανέτρεψε τον Συμελίδη εντός περιοχής. Ο Γιούριτς ανέλαβε την εκτέλεση και έγραψε το 0-1. Στο 65' οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν νέο πέναλτι το οποίο αυτή τη φορά αξιοποίησε ο Πεδρόσο για το 0-2. Οι Βοιωτοί έφτασαν στο 0-3 στο 75', μετά την ασίστ του Πεδρόσο και το εξ επαφής πλασέ του Γιούριτς. Το γκολ της τιμής πέτυχε με πέναλτι για τη Μαρκό ο Kυριακής στο 90'+2' έπειτα από παράβαση στην οποία υπέπεσε ο Κάτρης.
ΜΑΡΚΟ: Θεοδωράκης, Σμάλης, Αλεξόπουλος, Παυλίδης (54′ Μεντόζα), Μιγιέννγκα, Κυριακίδης, Τσακνής (64′ Μαρκοπουλιώτης), Καζάο, Ντέτλερ, Καλλέργης (64′ Μίλερ), Οικονομίδης (78′ Ίννος).
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Άνακερ, Συμελίδης, Μανθάτης, Τσιβελεκίδης, Γκούμας, Κατρής, Φίλων, Τζάλοου, Άμπου Χάνα (12′ Μπάλτζι), Τσιμπόλα, Γιούριτς.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

