Το θέμα του ενδιαφέροντος της ΑΕΚ για τον Βαγγέλη Μάντζιο συντηρείται από τον Τύπο. Ο Έλληνας επιθετικός (βρέθηκε στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη) σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Εξέδρα» δεν ξεκαθάρισε την κατάσταση αλλά με μια ατάκα του άφησε να εννοηθεί ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.
Αναλυτικά η συνέντευξη του Μάντζιου:
-Πώς βρέθηκες στο ΟΑΚΑ;
«Είμαι εδώ, γυμνάζομαι παρακολουθώ ποδόσφαιρο, ήταν ούτως η άλλως ενδιαφέρον το παιχνίδι, οπότε πήγα».
-Γράφτηκαν πολλά χθες σχετικά με πιθανό ενδιαφέρον της ΑΕΚ. Έχει συζητήσει κάτι χειροπιαστό με τους διοικούντες της;
«Όχι. Παλιότερα υπήρχε σοβαρότερο ενδιαφέρον. Ούτε χθες μίλησε με κάποιον από την ΑΕΚ γι'αυτό το θέμα. Με βρήκε ο Γιώργος Κωνσταντινίδης, με τον οποίο γνωριζόμαστε από τον Παναθηναϊκό, με διευκόλυνε για την παρακολούθηση του αγώνα και μου είπε απλώς ότι μπορεί να τα ξαναπούμε σύντομα. Αυτό ήταν όλο».
-Αυτό ακούγεται σαν υπόσχεση!
«Ε, δεν μπορώ να ξέρω τι έχει ο άνθρωπος στο μυαλό του για το μέλλον. Σε φιλικό κλίμα και όχι επαγγελματικό πλαίσιο έγινε ό,τι έγινε προχθές».
-Θα αποδεχόσουν προσφορά της Ένωσης το προσεχές καλοκαίρι;
«Αν συμφωνήσουμε σε μια σειρά πραγμάτων, ασφαλώς. Καμία πόρτα δεν κλείνω και η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που κάθε χρόνο έχει στόχο δύο τίτλος και καλή πορεία στην Ευρώπη».
-Μπορείς να ξεκαθαρίσεις τι έχει συμβεί με εσένα και τη Μαρίτιμο;
«Αυτή τη στιγμή είμαστε σε κόντρα. Δεν ήθελαν να μου δώσουν άδεια να έρθω στην Ελλάδα να κάνω την επέμβαση στο πόδι μου και πλέον είμαι μονίμως στην Αθήνα, δεν γυρίζω στην Πορτογαλία. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω πως θα καταλήξει αυτή η υπόθεση. Το σίγουρο είναι ότι τον Ιούλη λήγει ο δανεισμός μου από τον Παναθηναϊκό στη Μαρίτιμο και το συμβόλαιο μου με τν Παναθηναϊκό. Το καλοκαίρι αποδεσμεύομαι».
-Τι συνέβη από την αρχή της σεζόν;
«Είχα όνειρα στην αρχή. Ήξερα ότι είχε δείξει ενδιαφέρον και ο κ.Σάντος και ήθελε να παρακολουθήσει την πορεία μου, ότι εύκολα θα μάθαινε πώς πήγαινα. Ήταν επιπλέον κίνητρο για εμένα αυτό. Τραυματίστηκα στο μετατάρσιο του μικρού δαχτύλου στο πόδι στο πρώτο ματς με την Πάσος Φερέιρα. Έπρεπε να κάνω θεραπέια για πολλές μέρες. Πιέστηκα να παίξω νωρίτερα απ'ότι έπρεπε γιατί η ομάδα δεν πήγαινε καλά. Σε μια προπόνηση χτύπησα και πάλι στο ίδιο σημείο και έπρεπε να υποβληθώ σε επέμβαση. Είχα ζητήσει να την κάνω στην Αθήνα, δεν μου το επέτρεψαν, έγιναν πολλά. Τελικά την έκανα με δικά μου έξοδα στην Αθήνα».
-Ελλάδα ή εξωτερικό;
«Έκανα λανθασμένες επιλογές τον τελευταίο χρόνο. Δεν ξέρω, θα δούμε ποιες θα είναι οι προτάσεις και θα επιλέξω. Θα είμαι ελεύθερος αυτό είναι το σημαντικό. Αλλά θα είναι μια σημαντική απόφαση στην καριέρα μου».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Ίσως ο πιο ταλαντούχος έλληνας επιθετικός της γεννιάς του. Τώρα βέβαια κοντεύει τα 28 & τα τελευταία χρόνια έχει αγωνιστεί ελάχιστα. Μου θυμίζει λίγο την περίπτωση του Άρη Καρασαββίδη που παρότι ήταν τεράστιο ταλέντο δυστυχώς καταστράφηκε. Το μεγαλύτερο μερίδιο για την φθήνουσα πορεία του κατά την γνώμη μου το φέρει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αφού δεν είχε την διάθεση να τον αξιοποιήσει τον έστελνε 6 μήνες δανεικό πότε στην Άιντραχτ (τα είχε πάει αρκετά καλά, αλλά είχε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πολύ υψηλή ρήτρα αγοράς), πότε στην Ανόρθωση & πότε στην Μαρίτιμο. Οι βαζελόγαυροι έχουν καταστρέψει πάρα πολλούς ταλαντούχους Έλληνες παίχτες, οι οποίοι θα ανέβαζαν επίπεδο & την Εθνική Ελλάδος & συνεχίζουν να καταστρέφουν. Μην πάω πολύ πίσω στο παρελθόν να αναφέρω τον Πάρη Γεωργακόπουλο, αρκεί να δούμε κάποιους ακόμη εν ενεργεία ποδοσφαιριστές: Τζιόλης, Βάλλας, Δημούτσος, Πετρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Γκαλίτσιος, Μήτρογλου κι έχει σειρά ο Φετφατζίδης. Ο Γκέκας μόνο την γλίτωσε, αφού τον πρώτο χρόνο του στην Μπουντεσλίγκα βγήκε πρώτος σκόρερ κι έτσι ακόμη κι η μικρή Μπόχουμ πλήρωσε τα 2 εκατομμύρια!!!!! ευρώ ρήτρα που είχαν βάλλει οι βάζελοι με σκοπό να μην βρεθεί ομάδα να τον αγοράσει. Γι΄ αυτό ο Φάνης όπου σταθεί κι όπου βρεθεί καρφώνει με κάθε ευκαιρία τον βάζελο. Τα ίδια έκαναν & στον Μάντζιο & τον έχουν καταντήσει έτσι. Το καλοκαίρι όμως λυτρώνεται από το συμβόλαιό του με τους νεκροθάφτες & του εύχομαι να αναστηθεί ποδοσφαιρικά για καλό δικό του, αλλά & του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Κρατήστε μπλανκο και αν χρειαζόμαστε εξτρα φορ να φέρετε ένα σοβαρό τεχνικό διευθυντή να μας βρει φορ απο το εξωτερικό σταματήστε τα πειράματα !!!!!!!!!!!
...................................................................................................................................................... XORIS NERO MPORO,,,,,,,,,,,,,,,XORIS TON MPLANKO OOOOOOXXXIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!! .....................................................................................................................................................
«Με βρήκε ο Γιώργος Κωνσταντινίδης, με τον οποίο γνωριζόμαστε από τον Παναθηναϊκό, με διευκόλυνε για την παρακολούθηση του αγώνα και μου είπε απλώς ότι μπορεί να τα ξαναπούμε σύντομα. Αυτό ήταν όλο». ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΑ............ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ , ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΑΝΥΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ , ΕΙΝΑΙ Ο Κ. """ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ""""..ΑΡΕ ΑΕΚΑΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ.ΤΙ ΠΙΚΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!!!
σσσσ....μην τα λες δυνατα αυτα......θα τακουσει η καθαριστρια με το κινητο που της πληρωνε η παε...;-)
μια χαρα παικτης. ΟΧΙ ομως για την ΑΕΚ αλλα τον ΑΟΧΑΝΙΑ που κινδινευει να πεσει απο την 3η εθνικη... ποτε δεν πιστευα σε συνομωσιες αλλα τωρα αρχιζω να σκεφτομαι ¨λεσ???? μηπως οντως αυτη η διοικηση υπο την ανοχη του ανυπαρκτου κοσμου της αεκ εχει βαλθει να μας διαλυσει?? ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΑΕΚΤΣΗΔΕΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ.. ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ? ΟΤΑΝ ΠΕΣΟΥΜΕ Β ΕΘΝΙΚΗ ? ή οταν γινουμε ηρακλης??
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΣΑΣ???? ΑΝ ΔΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΗ... ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΒΟΥΛΟΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΤΕΛΙΩΝΟΥΜΕ..... ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΓΚΡΙΝΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑ ΜΑ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΠΕΡΣΙ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 1500 ΑΤΟΜΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ... ΤΩΡΑ ΤΟΥΜΠΕΚΙ Η ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...
ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ !!!!!!!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΞΕΦΤΙΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ Σ΄ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ !!!!!!!!!!!!! Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΑΚΑΛΟΜΑΓΑΖΟ ΓΩΝΙΑ, ΑΔΑΜΙΔΗ ΑΚΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΣΣ ;;;; ΕΞΩ Η ENIC KAI ΟΙ ENIC-ΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΑΜΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΜΠΛΑΝΚΟ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ Κ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ...ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ...ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΗΔΗ..Κ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ Κ ΑΥΤΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ..
einai fws fanari pleon adamidhs k kwnstantidhs einai tsirakia tou vazelou k exoun mpei me skopo na dialysoun oti exei apomeinei apo to koufari ths AEK...re axrhstoi k epikindinoi den theloume ton prwhn podosfairisth mantzio sthn AEKARA na ton krathsei h vazela to palto...exoume ton blanko prwto skorer ,apo tous elaxistous pou matwnoun thn fanela...o blanko tha meinei..eseis parte ton mantzio k dromo sto lago na ton katastrepsete ...tha pesoun polles klwtsies k kynhgi etsi k tolmhsete k dwsete ton prwto skorer ston lago xeftiles
einai fws fanari pleon adamidhs k kwnstantidhs einai tsirakia tou vazelou k exoun mpei me skopo na dialysoun oti exei apomeinei apo to koufari ths AEK...re axrhstoi k epikindinoi den theloume ton prwhn podosfairisth mantzio sthn AEKARA na ton krathsei h vazela to palto...exoume ton blanko prwto skorer ,apo tous elaxistous pou matwnoun thn fanela...o blanko tha meinei..eseis parte ton mantzio k dromo sto lago na ton katastrepsete ...tha pesoun polles klwtsies k kynhgi etsi k tolmhsete k dwsete ton prwto skorer ston lago xeftiles
Νομίζω ότι ο Μαντσιος θα μπορούσε να παίξει δίδυμο με τον Μπλανκο στην επίθεση, γιατί ο Μπλανκο ακριβώς αυτό χρειαζεται κάποιον να τραβά πάνω του την αντίπαλη άμυνα για να βρίσκει χώρους αυτός. Αν μείνει ο Μπλάνκο, ένα μονοετές συμβόλαιο στον Μαντσιο με δικαίωμα ανανέωσης μόνο από την ομάδα δεν είναι ασχημη ιδέα, το να φύγει βέβαια ο Μπλάνκο για να έρθει ο Μαντσιος είναι τραγικό, αλλά ο Αδαμίδης, όπως διαπίστωσαμε και πέρισυ, στα 100αρια είναι καλά προπονημένος, οπότε δεν τον φοβάμαι,... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ο Παππάς έτσι και αλλιώς δεν πηγαίνει γήπεδο, οπότε δεν υπάρχει φόβος.
Αποκλειεται - Η διοικηση το γνωριζει - Αν ερθει αυτος στην ΑΕΚ δεν θα βρει κανεναν μας εκει !!!!
Φτάνει πλέον με τα σαπάκια!! Ανανεώστε στον Ίσμαελ ΤΩΡΑ
ΑΣΕ ΒΑΓΓΕΛΑΚΙ ΚΑΤΣΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΑΝΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 15 ΣΚΑΛΕΣ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΥΓΟΥΝ!!!!!!!! ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ-ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΕΩΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΥΡΚΑΣ
Προτιμώ Νικόλτση
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΠΑΛΤΟ
Εσύ μπορεί να θέλεις, εμείς όμως δεν σε θέλουμε.... Ούστ άμπαλε..... πρώην ποδοσφαιριστή....
οκ καταλαβα ο ισμαελ παει βαζελο και μας φερνουν για αντικατηστατη τον παρταλι-μαντζιο!!!! ΡΕ ΟΥΣΤ......διωξατε τον τζιμπουρ και φερατε μπαχα(παλτο με ολη την εννοια τη λεξης) και τωρα ΜΑΝΤΖΙΟ????????????????????? ΟΥΣΤ ΑΜΕΤΟΧΟΙ!!!!!!!!! Τελικα αρχιζω και πιστευω οτι αυτο με τζιμπουρ ειναι κολπο..και το οτι ο (μαλλον μαλα!@#!) μανολο παιζει παιχνιδια της διοικησης και αφηνει παγκιτη τον μπλανκο....! Μανολο σε στηριζα αλλα μαλλον εισαι μουφα!!!
Πριν ακόμα καταθέσουμε πρόταση στον Blanco μας παρουσιάζουν και τον αντικαταστάτη του.. Ξεφτιλισμένοι ...Θα σας βόλευε να ασχοληθούμε με τον προκλητικό Ζαγοράκη και τον προκλητικό Τσιρίλο.. Ένας είναι ο προκλητικός τα τελευταία 2 χρόνια και είναι η διοίκηση που προσπαθεί να μας "Σώσει" από την μαύρη τετραετία 2004-2008...(Ακόμα γελάμε με αυτό το ανέκδοτο) Μια χαρά πάντως θα βόλευε και το βάζελο τώρα που μένει χωρίς center for..OYSTTT
Εμας μας ρωτησες ρε Ματζιο αν σε θελουμε??? ΟΥΣΤ απο 'δω αχρηστε!!!!
Καλά θα γελάσει και το παρδαλό ερίφιο με αυτά που κάνετε κ.της Διοίκησης.. ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΒLANCO ΠΟΥ εχει αποδείξει ότι το έχει το γκολ για να φέρετε άλλον ένα "πρώην" ποδοσφαιριστή??? Δεν μπορώ να αποφασίσω για τι είστε: 1) ντομάτες (οχι με το κιλό αλλά με το καφάσι και μαζί με το καφάσι πακέτο) 2)γιαούρτια (μαζί με το πήλινο )
ελα ρε τρικυκλο....σε περιμενουμε....κανουμε συλλογη με πρωην ποδοσφαιροφιλους(ουτε καν παικτες)....α και που'σαι?αν εχεις κανα φιλο που επαιζε στο δημοτικο αριστερο back...φερτον μην διστασεις!!εσεις αν βλεπετε προγραμμα και σχεδιο σ'αυτην την ομαδα...τι να πω?οσο ειναι στα χερια αυτων των ανθρωπων η ομαδα μας βυθιζεται ολοενα και περισσοτερο σε ληθαργο...
(Ακολουθεί η πραγματική απάντηση του Μάντζιου που απεκρύβη σκοπίμως για ευνόητους λόγους) -Πώς βρέθηκες στο ΟΑΚΑ; Μάντζιος: Μου 'παν ότι θα βρω ομάδα και πήγα. Είχα ξεχάσει που πέφτει το ΟΑΚΑ αλλά ευτυχώς ήξερε ο ταξιτζής και δεν έχασα την έναρξη του αγώνα. Έχω να παίξω μπάλα 1 χρόνο αλλά μου 'παν ότι στο ΟΑΚΑ υπήρχαν κάποιοι καλοί κύριοι που τους αρέσουν αυτοί οι ποδοσφαιριστές. Με χαρά περιμένω κάποια πρόταση, ό,τι να 'ναι βασικά, πληρώνω κιόλας για να παίξω πάλι ποδόσφαιρο μετά από 1... ΣΥΝΕΧΕΙΑ χρόνο. Έχω μείνει λίγο πίσω αλλά μετά από ένα εξάμηνο, θα είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα μου να αποφύγει τον υποβιβασμό. Είμαι πολύ περήφανος που βρέθηκαν επιτέλους κάποιοι άνθρωποι από την χώρα μου να με ζητήσουν πίσω. Θα έμαθαν ότι μένω ελεύθερος και ότι είμαι έτοιμος να βάλω κι από την τσέπη μου για να παίξω πάλι ποδόσφαιρο. Μόνο έτσι μπορώ να το εξηγήσω. Είχα αρχίσει να πιστεύω ότι θα πεθάνω στα ξένα. Ελπίζω να μη μετανιώσουν και αυτοί, όπως όλες οι προηγούμενες ομάδες. Αν δεν τα καταφέρω και τώρα να είμαι στην 18άδα θα αυτοκτονήσω ή θα γίνω καλόγερος. Ξέρω να κάνω κοντρόλ αλλά αυτό το πλασέ μπροστά από το τέρμα είναι πολύ δύσκολο ρε παιδί μου, πάντα απορούσα πως υπάρχουν ποδοσφαιριστές που το καταφέρνουν. Είμαι και λίγο αργός αλλά έχω δει και πιο αργούς παίκτες στο ερασιτεχνικό που μου αρέσει ιδιαίτερα και το παρακολουθώ. Τον τελευταίο χρόνο δεν έχω ακουμπήσει την μπάλα αλλά διαβεβαίωσε ο μάνατζερ μου τους ενδιαφερόμενους ότι δεν την πάω στο τμήμα για βόμβα μόλις την δω μπροστά μου. Όλα θα είναι οκ, πεθύμησα τις όμορφες ελληνίδες, τις παραλίες, την νυχτερινή ζωή και το αγαπημένο μου σουβλάκι. Θα περάσω ζωή και κότα, αν παίξω και 2-3 ματς όλη την χρονιά ως 7ος επιθετικός, θα είμαι πολύ ικανοποιημένος. Ανυπομονώ να πληρώσω για να παίξω στην επόμενη ομάδα μου. Δίνω και έξτρα πριμ στον Πρόεδρο για να τον πείσω. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρω αυτή τη φορά.
Τόσο καιρό εδω μέσα δεν έχω βρίσει ποτε. Φτάνει πια... ο βαζελος κωνσταντινιδης-ανυπαρκτίδης και ο καθε τυχαρπαστος μισθοφόρος που αποφασιζει να παιξει με την ΑΕΚ και τον κόσμο της. Αντε ...θείτε ανδρικελα της διοικησης με τους πρωην ποδοσφαιριστες (άχρηστους ακόμη και όταν ήταν ποδοσφαιριστες). Οι μάπες θα είναι προς όλες τις κατευθυνσεις...το δρόμο έδειξε ο κόσμος στο Ηράκλειο
Βαγγέλη, ούτε που να σου περνάει από το μυαλό.Εδώ κάηκαν τόσοι και τόσοι, εσύ που, όσο και να πει κανείς, δεν έχεις κατά κύριο επάγγελμα το ποδόσφαιρο τα τελευταία 3 χρόνια, θα ακούσεις τόση γιούχα που δεν θα ξανασηκώσεις κεφάλι.
ΕΣΥ ΘΑ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ. ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΣ ΑΝ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ? ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΡΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ΠΡΩΗΝ "ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ.
μη βριζετε ασκοπα..ακομη...;-) ο βαγγελακης προχθες ενεφανισθηκε εν οακα,οχι μονο για μας,αλλα κ για τα ματια του μπαοκ... οπου παρει πιο πολλα...και μεταξυ μας,τα του αδαμιδη ειναι λιγοτερα προς το παρον ακομη κ απτου ζαγορ...
Καλημέρα Νικόλα. ΟΑΕΔ ανέργων ποδοσφαιριστών, όμως, μόνο εμείς είμαστε.
ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΚΟΡΕΡ ΜΑΣ ΕΠΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ 72 ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ..................
Συλλεκτικό παλτό.Ειναι δυνατόν να μην το χτυπήσει ο Αδαμίδης και ο πράσινος Κωνσταντινίδης. 1 χρόνο έχει να παίξει μπάλα ,τέτοιους παίρνουμε ,είναι δυνατόν να χαθεί;;
Ε αλίμονο.Κορόιδο είσαι να μην πας;Κάνε το κλειστό 3ετές σου και μετά ααααααααααααααααααααααραξε....Το χουμε δει το εργάκι.
ΟΤΙ ΘΑΒΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΘΑΒΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ? ΗΜΑΡΤΩΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΟΥΤΕ Η ΛΑΡΙΣΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ!
Exei tosos kairos perasei apo tote pou 8a mporouse na exei kleisei se allh omada kai omws, DEN TO EXEI KANEI!!! 8elei na agwnizete me ta kitrinomaura kai to deixnei se kaue paixnidi me thn prospa8eia pou kanei mesa sto ghpedo. Ola ta alla einai mpananofloudes!!! Ama fygei egw DEN KSANAPAW GHPEDO. Edw exoun meinei alloi kai alloi sthn omada, (ampaloi) kai 8a fygei o Zoro? Oute na to dianoh8eis kurie Adamidh. P.S. Afhste ton Matzio sthn yshxia tou.....
EMEIS DEN SE THELOUME..OXI ALLA PALTA!
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΙΔΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΜΜΕ, ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΑΝΤΖΙΟΥ-ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΜΠΛΑΝΚΟ-, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΚΙΝΗΘΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ...... ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ, ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΝΩΕΕΕΕ !!!!!, ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΕΝΟΣ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΑΝ Η ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ...... ΗΜΑΡΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ...ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΤΗΝ ΣΠΡΩΞΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...????
ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΡΕ ΜΑΝΤΖΙΟ.ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΚΑΝΑΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΡΧΟΣΟΥΝ.ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΟΥΡΚΑ ΠΡΩΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ.ΟΛΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΜΕ?
Κατάντια...κατάντια...κατάντια...γεμίσαμε που....κια και σκατοβάζελους...ο χειρότερος συνδυασμός...ως πότε...παπάδες, παπαδιές, νοτιάδες, βοργιάδες, αδαμίδιδες και κωσταντινίδιδες θα ασελγούν στο κουφάρι της Α.Ε.Κ.; Ως πότε θα σερνόμαστε από το πατίνι του π.α.ο.β ;ΕΕΕΕΕΕΕΕΛΕΟΣΣ...
συγχαρητηρια στη διοικηση που θα κανει μια ακομα απο τις εκπληκτικες τις μεταγραφες και θα αγορασει εναν ακομα πρωην παικτη που το τελευταιο χρονο δεν εχει παιξει μπαλα! ας ειναι καλα το προγραμμα του αδαμιδη που του εμφανιζει τετοια μελανουρια