Η ΑΕΚ έχει ταξιδέψει μέχρι τη Φλωρεντία για να βρεθεί αντιμέτωπη με την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της League Phase του Conference League.
Ο Κώστας Κετσετζόγλου μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τα πλάνα του Μάρκο Νίκολιτς και την πιθανή επιστροφή της ομάδας στον ρόμβο.
Για αρχή ο ρεπόρτερ των «κιτρινόμαυρων» ανέφερε πως η ΑΕΚ αναγκαστικά δεν μπορεί να παίζει με δύο φορ λόγω τραυματισμών, υπάρχουν όμως και εναλλακτικές. Μπορεί να επιστρέψει στον ρόμβο ο Νίκολιτς, με τους Γκρούγιτς και Περέιρα να διεκδικούν θέση στην 11άδα.
Ενώ στη συνέχεια τόνισε ότι ο Γιόβιτς μπορεί να μείνει στον πάγκο και να δούμε δίδυμο στην επίθεση τους Ζίνι και Κοϊτά. Η Φιορεντίνα είναι σε πολύ κακή κατάσταση, ενώ η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει να ανεβάζει στροφές.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


αν ξεκινησει με γκρουγιτς και περειρα το κεντρο θα ειναι πιο αργο και απτον επιτάφιο.Η φιορεντινα δεν ειναι τριπολη,εχει παιχταραδες στα χαφ που τρεχουν,μαρκαρουν,δημιουργούν.Δυστυχως ο μονος παικτης μας στα χαφ που μπορει να σταθει σε τετοιο επιπεδο αυτην την στιγμη με τετοιες ομαδες ειναι ο πινεδα,αντε και ο μαριν ως αλλαγη.Δεδομενο οτι θα κανει ροτεισον(αναγκαστηκα κιολας ποσο να παιξει ο πινεδα πια..) ας ελπισουμε οτι παικτες οπως ο γκρουγιτς θα κανουν step up... ΣΥΝΕΧΕΙΑ επιτελους,για να διεκδικήσουμε οτι παραπανω μπορουμε.