Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Τάισον: Αυτό με πείραξε και πανηγύρισα σαν παππούς

Ο 38χρονος Βραζιλιάνος ακραίος φορ του ΠΑΟΚ εξήγησε τον πανηγυρισμό του


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στο 88ο λεπτό του αγώνα με την Κηφισιά, ο Τάισον πέτυχε το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ και πανηγύρισε, παριστάνοντας τον παππού.

Μετά το παιχνίδι, ο 38χρονος Βραζιλιάνος ακραίος επιθετικός αποκάλυψε γιατί επέλεξε να πανηγυρίσει με αυτό τον τρόπο. Όπως τόνισε ο Τάισον: "Την εβδομάδα αυτή, είδα ότι κάποιος δημοσιογράφος έγραψε για μένα ότι είμαι μεγάλος και δεν πρέπει να μείνω στην ομάδα την επόμενη σεζόν. Είπε ότι θα με πουλούσε. Θεώρησα σωστό να πανηγυρίσω έτσι για να δείξω ότι δεν είμαι μεγάλος.

Δεν θέλω να υποσχεθώ τίποτα. Όταν φοράω τη φανέλα του ΠΑΟΚ, μπαίνω και παίζω σαν τρελός. Το νιώθω, το ζω. Δεν έχω τίποτα κανενός δημοσιογράφου ή οπαδού. Με άγγιξε πολύ το σχόλιο. Δουλεύω πολύ και με έθιξε αυτό το σχόλιο".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ