Σε αγώνα για τη Saudi Professional League, η Αλ Καλίτζ έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 32ο λεπτό, προηγήθηκε 4-0, με τον Κώστα Φορτούνη να έχει δυο γκολ και δυο ασίστ, αλλά, στο τέλος δεν νίκησε. Με τρομερή επιστροφή, η Αλ Ιτιχάντ κατάφερε να πάρει τον βαθμό, σκοράροντας δυο φορές μετά το 90'.
Ο Κινγκ άνοιξε το σκορ στο 14ο λεπτό, από ασίστ του Φορτούνη, ο οποίος στο 18' διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο 33χρονος άσος εκτέλεσε πέναλτι και έκανε το 3-0 στο 37ο λεπτό, ενώ, στο 47', έδωσε και δεύτερη ασίστ, ξανά στον Κινγκ, για το τέταρτο γκολ της Αλ Καλίτζ του Γιώργου Δώνη.
Ωστόσο, οι Ντιαμπί (51', 86'), Μιτάι (90'+6') και Γκαμντί (90'+8') φρόντισαν να κρατήσουν όρθια την Αλ Ιτιχάντ των δέκα παικτών από το 32ο λεπτό.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

