Με μια πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε το Σάββατο, η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αυριανό αγώνα με τη Βέροια στις άδειες Ζωσιμάδες.
Ο τεχνικός της ομάδας, Στεφάν Ντεμόλ άφησε εκτός αποστολής τον Τάσο Πάντο ο οποίος είναι τιμωρημένος και τον Εμίλιο Φουρτάδο, ο οποίος και δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν, μετά τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι της Δευτέρας με τον Παναιτωλικό, στο Αγρίνιο.
Αναλυτικά η αποστολή του "Άγιαξ της Ηπείρου": Κηπουρός, Σικαλιάς, Στάθης, Ντάσιος, Πατσατζόγλου, Κώτσιος, Μιχαήλ, Βάντερσον, Οικονόμου, Τζημόπουλος, Κειτά, Ανδράλας, Μπουχάν, Κυριάκος, Σκούφαλης, Ντε Βινσέντι, Τζάνης, Βαγγελής, Σιαλμάς και Μπακαγιόκο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
