SUPER LEAGUE-5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΟΚ: 3-3
Γήπεδο: Θ. Κολοκοτρώνης
Διαιτητές: Σταύρος Τσιμεντερίδης, Ιωάννης Καραγκιζόπουλος, Αλέξανδρος Μπαλιάκας
4ος Διαιτητής: Ιωάννης Τομαράς
Δεν σηκώνει κεφάλι ακόμα και με...σπρώξιμο ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, παρά τα δύο πέναλτι τα όποια χάρισε ο πρώην παίκτης της ρωσικής Χίμκι, Φερνάντες, και έδωσε με μεγάλη ευκολία ο Τσιμεντερίδης και παρά το γεγονός πως βρέθηκε να κερδίζει με 1-3, δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό απο την Τρίπολη, αφού ο ψυχωμένος Αστέρας το γύρισε σε 3-3 και άντεμε με δέκα παίκτες. Μεγάλη γκάφα στο τρίτο γκολ απο τον Παβλένκα. "Χάρισε" και κόκκινη στον Οζντόεφ στο 65' ο Έλληνας ρέφερι για μαρκάρισμα στον Τζοακίνι, που έβγαινε τετ-α-τετ, ενώ απέβαλλε τον Πομόνη στο 90', επειδή άργησε να εκτελέσει πλάγιο...
Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ άσχημα στο ματς και στο 7ο λεπτό το πλήρωσε, όταν ο Μουνιόθ έκλεψε σε επικίνδυνο σημείο και έβγαλε κάθετη στον Μακέντα, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-0. Στο 15’ η ομάδα του Λουτσέσκου απείλησε με κεφαλιά του Τάισον, έπειτα από σέντρα του Ντεσπόντοφ, την οποία έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Σίπτσιτς. Πέντε λεπτά αργότερα οι Θεσσαλονικείς κέρδισαν πέναλτι για μαρκάρισμα του Φερνάντεθ πάνω στον Ντεσπόντοφ. Ο Βούλγαρος ανέλαβε την εκτέλεση και έγραψε το 1-1. Στο 23’ ο Αστέρας Τρίπολης είχε ακυρωθέν γκολ με τον Μακέντα και στο 28ο λεπτό ο Κωνσταντέλιας με σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής έφερε τούμπα το ματς.
Στο 29’ οι γηπεδούχοι άγγιξαν την ισοφάριση με κεφαλιά του Μακέντα, την οποία σταμάτησε ο Παβλένκα, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, είχαν και δοκάρι με τον Μουνιόθ. Στο 33’ οι Φερνάντεθ και Τσάλοφ διεκδίκησαν την κεφαλιά, με τον παίκτη του Αστέρα να βρίσκει τον Ρώσο με το χέρι και τον Τσιμεντερίδη να δίνει και δεύτερο πέναλτι. Ο Τσάλοφ ανέλαβε την εκτέλεση και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-3. Στο 45+3’ ο Μουνιόθ πλάσαρε από πλεονεκτική θέση, ο Παβλένκα του είπε όχι, όμως ο Εμμανουηλίδης πήρε το ριμπάουντ και μείωσε σε 2-3.
Στο 74’ ο Αστέρας έφερε το ματς ξανά σε ισορροπία! Έπειτα από σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα κόντραρε στα σώματα και έπεσε μπροστά στον Τζοακίνι μέσα στην περιοχή και εκείνος εκτέλεσε με το δεξί ισοφαρίζοντας σε 3-3! Στο 82’ ο Λόβρεν έχασε τεράστια ευκαιρία από την μικρή περιοχή, ενώ δύο λεπτά αργότερα το σουτ του Ιβάνουσετς από καλή θέση πέρασε μόλις άουτ. Στο 90’ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, καθώς ο Πομόνης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, καθώς σύμφωνα με τον Τσιμεντερίδη άργησε να εκτελέσει το πλάγιο.
ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Ιβάνοφ, Σίπτσιτς, Πομόνης, Φερνάντες, Γκονζάλεθ(63’ Μπαρτόλο), Αλάγκμπε(70’ Αλμύρας), Καλτσάς(85’ Χαραλαμπόγλου), Εμμανουηλίδης(85’ Κετού), Μουνιόθ, Μακέντα(63’ Τζοακίνι)
ΠΑΟΚ: Παβλένκα, Κένι, Κεντζιόρα, Λόβρεν, Τέιλορ, Καμαρά(53’ Οζντόεφ), Μεϊτέ, Ντεσπόντοφ(70’ Ντεσπόντοφ), Κωνσταντέλιας, Τάισον(53’ Ζίβκοβιτς), Τσάλοφ(70’ Γιακουμάκης).
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Δύο γελοία πέναλτι με έναν διαιτητή που έσπρωχνε με ότι είχε και δεν κέρδισαν τα πουλημένα το@&€ια.
ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΟΚΑΚΙ ΚΑΙ ΒΑΖΕΛΑΚΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΣΤΑ PLAY ΙΝΝ....!!!! AX ΒΡΕ ΤΣΕΤΣΕΝΕ ...ΑΧ...ΒΡΕ ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗ...!!! ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΤΕ ...!!! ΟΜΑΔΕΣ ΔΕ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ....ΕΙΣΘΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ....!!!!!
Το πρωτο πεναλτυ δυστυχως με το βαρ δινεται, αν και για μενα δεν ειναι , απλα πλεον το παραμικρο δινεται πεναλτυ, οχι μονο εδω αλλα γενικως στο ποδοσφαιρο και η παραμικρη επαφη! Το δευτερο ειναι απλα ο,τι πιο χαζο μπορει να κανει ενας αμυντικος. Τι κανεις ρε ανθρωπε τσαμπα πεναλτυ τους εδωσες. Αδικησε τον εαυτο του σημερα, ο Αστερας αξιζε να κερδισει!
Λουκουμι η γκελα πριν το ντερμπυ. Χ2 την αλλη βδομαδα ,αντε να φευγει ενας ενας σιγα σιγα να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ασχοληθουμε με τον gay!