Στο 69ο λεπτό του Ολυμπιακός-Πάφος, ο διαιτητής Κόβακς έδειξε κόκκινη στον Ταρέμι, για μαρκάρισμα στον Ζάζα.
Ωστόσο, ο Ρουμάνος διαιτητής κλήθηκε, από τον VARίστα, να δει τη φάση σε βίντεο. Όντως, ο Κόβακς είδε τη φάση και άλλαξε την απόφασή του, δείχνοντας κίτρινη στον παίκτη του Ολυμπιακού.
Η UEFA αποκάλυψε το σκεπτικό αυτής της απόφασης στον live σχολιασμό του αγώνα στην ιστοσελίδα της: "Το νο.99 του Ολυμπιακού, μάρκαρε έναν αντίπαλο με απερίσκεπτο τρόπο, χωρίς υπερβολική βία και χωρίς να διακινδυνεύει την ασφάλεια του αντιπάλου".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!