Ο Ζοάο Μέντες, γιος του θρυλικού Ροναλντίνιο, ετοιμάζεται για το νέο βήμα της καριέρας του στην Αγγλία.
Ο 20χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αποχωρεί από την Μπέρνλι και σύμφωνα με τα αγγλικά δημοσιεύματα, βρίσκεται πολύ κοντά στη Χαλ Σίτι.
Ο Μέντες, που ξεκίνησε την πορεία του στις ακαδημίες της Κρουζέιρο και πέρασε από τη «Λα Μασία» της Μπαρτσελόνα, θα ενταχθεί αρχικά στην U21 ομάδα της Χαλ, στο Bishop Burton College. Την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Μπέρνλι σε πέντε αναμετρήσεις του Premier League Cup, σημειώνοντας ένα γκολ και δύο ασίστ.
Παρά το βαρύ όνομα που κουβαλά, ο ίδιος ξεκαθαρίζει πως θέλει να χαράξει τη δική του πορεία: «Θέλω να είμαι ο Ζοάο, όχι ο Ροναλντίνιο. Παίζω το ποδόσφαιρο με τον δικό μου τρόπο, χωρίς πίεση», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!