Στη σοβαρή πιθανότητα να μπει άμεσα στο ροτέισον της ΑΕΚ ο Μάρκο Γκρούγιτς αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.
Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Μιχάλη Τσόχο, σημείωσε ότι ο Σέρβος είχε δώσει ήδη καλά δείγματα στις προπονήσεις και στο φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα έδειξε σε άριστη κατάσταση.
Τόνισε λοιπόν ότι το μόνο που του λείπει είναι ο ρυθμός και εκτίμησε ότι θα βρίσκεται στην αποστολή του κυριακάτικου ματς με τον Λεβαδειακό.
Κατά τ’ άλλα, σημείωσε ότι όσο περνούν οι μέρες, μεγαλώνει η πιθανότητα να μην αποκτηθεί άλλος επιθετικός και εξήγησε τα δεδομένα στην περίπτωση Μαρσιάλ:
Ότι μοιάζει απίθανο πλέον να βρεθεί ενδιαφερόμενος και από τη στιγμή που θα μείνει, θα υπολογίζεται με την ελπίδα να μπει και να προσφέρει.
Το ρεπορτάζ του Κώστα Κετσετζόγλου στο ηχητικό που ακολουθεί:
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Σχετικά με την περίπτωση Μαρσιάλ αξίζει να δείτε το σχετικό βίντεο του Β.Σαμπράκου στο κανάλι του στο tube.
Συμφωνώ μαζί σου Αλκέτα. Τα είπε όπως ακριβώς είναι ο Σαμπράκος.
Tα λεω μερες τωρα και με μαυριζετε, ισως η μεγαλυτερη ποδοσφαιρικη απατη το γαλλικο σαπακι-τουριστας που εχει ερθει στην ομαδα τα τελευταια χρονια, αναλογικα με τον μισθο του....Πολυ κακος ποδοσφαιριστης ,τεμπελης και ο ορισμος του υπερεκτιμημενου....Πως εχει καταφερει αυτο το σαπακι να λογιζεται και για κορυφαιος δε ξερω....στειλτε τον στον αγυριστο και ποτε ξανα τετοια σαπακια στην ομαδα και γενικα στην ελλαδα...Οποιος δε σε σεβεται, τον διαλυεις ΤΕΛΟΣ
...και θα συνεχίζουμε να σε μαυρίζουμε, όσο βρίζεις παίκτες της ομάδας μας!
Μακάρι ο Αντώνης να παίξει τη μπάλα που ξέρει και να αποστομώσει τις τρολεπίδοξες Κασσάνδρες
Παιδιά ηρέμηστε και μην τον βρίζετε.Επαγγελματιας ποδοσφαιριστής είναι .Η Διοίκηση επίσης που τον έφερε πάλι την κατηγορητε λες και ήξερε από πριν την συμπεριφορά του.Ας κάνουμε υπομονή ,σίγουρα αυτός που πληρώνει θα βρει την λύση ,εμείς να ασχοληθούμε με αλλά όχι τα λογιστικά .
Σιγουρα δημιουργησε πολλες προσδοκιες, αλλα επισης ο Μαρσιαλ του πρωτου μισου περυσι εκανε πολλα και καλα παιχνιδια, προσωπικα πιστευω πως μπορει να μην μας δικαιωσει ως προς το βαθμο των προσδοκιων που εφερε ο ερχομος του, αλλα ενας ετοιμος αηωνιστικα Μαρσιαλ μπορει να βοηθησει ουσιαστικα την ομαδα μας
Θα πρόκειται για θαύμα, αν παίξει ο Μαρσιάλ, που αμείβεται με 3.5 εκ τον χρόνο. Μάλιστα. Κορόιδο Ματίας, προσπάθησες να τον επαναφέρεις πέρσι, για να μην φανεί τι πατάτα έκανε ο Μάριος με την απόκτηση του.
Φίλε ο Ηλιόπουλος αλλα και κανενας προεδρος δεν γνωριζει την ποδοσφαιρικη αγορα και τον καθε Μαρσιαλ. Αλλοι προτεινουν.. Τεχνικοι διευθυντες κλπ και αυτος αν υπαρχει η δυνατοτητα πληρωνει.
Αλλου οι ευθυνες λοιπον για τον Μαρσιαλ
Τελικά φέτος πάμε για Πρωτάθλημα;η πάμε να φτιάξουμε ομάδα που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα σε 2 μεταγραφικές περιόδους και αν Ναι πρέπει να βγει η ομάδα να το πει στον κόσμο να μην έχει προσδοκίες.
Πότε και ποια ΠΑΕ στην ιστορία του ποδοσφαίρου βγήκε να πει κάτι τέτοιο δημόσια?
Το προβλημα ποιο ειναι ρε παιδια; Δε θελει να παίξει; Δεν του αρεσει στην ΑΕΚ; θελει αδεια ανευ αποδοχων; τι θελει το καμαρι μας για να κανει τη δουλεια του; τα συμβολαια δεν εξασφαλίζουν την ομάδα απο τετοια πραγματα; ως ποτε δλδ, καπου ξεφτιλα για τον ιδιο αλλα και εμας που ειμαστε ομηροι του
Δυστυχώς δεν υπάρχει καμία ελπίδα για τον Μαρσιάλ, είναι τελειωμένη υπόθεση με ευθύνη καθαρά δική του (την μεγαλύτερη ευθύνη βέβαια την έχουν αυτοί που τον έφεραν). Ίσως θα είναι η πιο αποτυχημένη μεταγραφή ever (λόγω κόστους) που έχουμε κάνει!