Με 37 πόντους σε 33:39 λεπτά συμμετοχής, ο Λούκα Ντόντσιτς οδήγησε τη Σλοβενία σε νίκη, 106-96, στέλνοντας τους Ισραηλινούς στον δρόμο της Εθνικής Ελλάδας, για τη φάση των "16".
Πριν την έναρξη του παιχνιδιού με το Ισραήλ, ο Σλοβένος γκαρντ των Λος Άντζελες Λέικερς απουσίαζε, τόσο από την επίσημη παρουσίαση των ομάδων, όσο και από την ανάκρουση των εθνικών ύμνων.
Ο ίδιος έδωσε την εξήγησή του, λέγοντας πως "έπρεπε να κάνω κάτι στην τουαλέτα. Αν και εσείς ενδιαφέρεστε για αυτό, τότε δεν ξέρω. Δεν θα έχανα τον ύμνο, αλλά έπρεπε να πάω επειγόντως. Δεν μπορούσα να περιμένω μέχρι το ημίχρονο".
Luka Dončić on why he missed Slovenian anthem:
— Luka Updates (@LukaUpdates) September 4, 2025
"Because I had to do something on the toilet. If you're also interested about that, then I don't know. I wouldn't miss an anthem but I had to go urgent. I couldn't wait until halftime."
Source: Šport TV pic.twitter.com/cb5zigty6K
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!