Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Στην Ίπσουιτς και ο γιος Γιανγκ

Μετά τον Άσλει Γιανγκ και ο γιος του εντάχθηκε στην Ίπσουιτς και έτσι μπαμπάς και γιος είναι πιθανό να παίξουν μαζί μέσα στη σεζόν, στην Τσάμπιονσιπ

Στην Ίπσουϊτς σμίγει η οικογένεια Γιανγκ που φιλοδοξεί να γράψει ιστορία κάποια στιγμή μέσα στην σεζόν. Στις αρχές του καλοκαιριού ο 40χρονος Άσλεϊ Γιανγκ υπέγραψε στον αγγλικό σύλλογο και πλέον είναι συμπαίκτης με τον γιο του Τάιλερ, ο οποίος υπέγραψε στην Κ21 της Ίπσουϊτς.

Οι δυο τους βρέθηκαν και πέρσι στο ίδιο γήπεδο στον αγώνα κυπέλλου της Έβερτον με την Πίτερμπρο, ωστόσο δεν αγωνίστηκαν αφού ο Τάιλερ έμεινε σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης στον πάγκο, κάτι που έφερε δριμεία κριτική προς τον προπονητή του, Ντάνκαν Φέργκιουσον.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ