Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Κάρλος Λουτσιάνο Αραούχο, αποκάλυψε ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή Κριστιάν Μπραγκάρνικ σε δηλώσεις του που παραχώρησε στον «Sentrafm 103,3».
Παρ' όλα αυτά, ο μάνατζερ του Αραούχο τόνισε πως δεν υπάρχει επίσημη πρόταση από τους «κιτρινόμαυρους», ενώ ανέφερε πως για την απόκτησή του έχουν κάνει κρούση η Μαγιόρκα από την Ισπανία και οι Μπόκα και Ρίβερ Πλέιτ από την Αργεντινή.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του μάνατζερ του Αράουχο στον «Sentra fm»:
Για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ:
«Είναι αλήθεια ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται, αλλά δεν υπάρχει επίσημη πρόταση. Μέχρι τώρα έχουν ρωτήσει μόνο για τον παίκτη. Ο Αράουχο δεν έχει συμβόλαιο με την Ουρακάν, τα δικαιώματα του ανήκουν σε μια εταιρεία μάνατζερ, όμως η Ουρακάν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για να αποκτήσει το 50% των δικαιωμάτων του».
Αν υπάρχουν άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται:
«Για τον Κάρλος εκτός από την ΑΕΚ ενδιαφέρονται Μαγιόρκα, Μπόκα και Ρίβερ και ο ίδιος περιμένει την καλύτερη προσφορά από τις ομάδες. Από την ΑΕΚ επαναλαμβάνω οτι υπάρχει ενδιαφέρον, ωστόσο περιμένουμε την επίσημη πρόταση».
Αν ενδιαφέρει τον Αραούχο να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ:
«Θα τον ενδιέφερε η προοπτική της ΑΕΚ, καθώς πρόκειται για έναν μεγάλο σύλλογο. Δεν πιστεύω ότι το οικονομικό θα είναι εμπόδιο για την μεταγραφή, διότι ο Κάρλος δεν έχει ιδιαίτερα μεγάλο συμβόλαιο, θέλει γύρω στις 250.000 ευρώ».
Για το κοινοτικό διαβατήριο και την πρόταση της Ουρακάν:
«Η Μαγιόρκα έχει δείξει ενδιαφέρον γιατί ο Κάρλος είναι κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου. Σας τονίζω οτι η Ουρακάν έχει καταθέσει προσφορά 350.000 ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του. Είναι χαρακτηριστικό οτι θεωρείται ο καλύτερος δεξιός μπακ του περσινού πρωταθλήματος της Αργεντινής».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
