Quantcast
NEWS
3 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Στο «σκαμνί» Μαρινάκης και Ριέρα

Το μεσημέρι της Πέμπτης ενώπιον της Πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκα θα απολογηθούν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και ο Ισπανός επιθετικός του Ν. Πανιωνίου


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η Πειθαρχική επιτροπή, όπως αναμενόταν κάλεσε σε απολογία τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Σίτο Ριέρα, για τη συμπεριφορά τους, την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, μαζί με τον Τάσο Μητρόπουλο θα απολογηθεί έπειτα από την πειθαρχική δίωξη που άσκησε εναντίον του ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ.

Το κατηγορητήριο και οι προβλεπόμενες ποινές είναι ήδη γνωστά για τους παραπάνω, ενώ σε απολογία κλήθηκε και ο... Π. Μαρινάκης, δηλωμένος ως μασέρ της ομάδας, ο οποίος κάθονταν στον πάγκο του Ολυμπιακού και φέρεται να πανηγύρισε με άσεμνο τρόπο το γκολ της ομάδας του στις καθυστερήσεις.

Σε απολογία, κλήθηκε και ο Σίτο Ρίερα. Η Πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκα, τον κάλεσε σε απολογία, για το χτύπημα εκτός φάσης στον Παντελή Καφέ. Ο Ισπανός, μπορεί να γλίτωσε τη κόκκινη κάρτα, ωστόσο, δεν θα γλιτώσει και τη τιμωρία.

Παράλληλα, σε απολογία για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους και για υβριστικά συνθήματα, κλήθηκαν και οι ΠΑΕ Άρης, Ατρόμητος, Ηρακλής, Λάρισα και Ολυμπιακός Βόλου.

Αναλυτικά:

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία την Πέμπτη 24/02/2011 και ώρα 12:00 τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 23η Αγωνιστική. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Αρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος-
ΠΑΕ Αρης.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ.,5. 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Ατρόμητος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος - ΠΑΕ Αρης.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ.,5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ Ηρακλής: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΕ Ηρακλής.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ.,5, 14, 15 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δ) ΠΑΕ Λάρισα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Skoda Ξάνθη-ΠΑΕ Λάρισα.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 5 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ε) ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΕ Ηρακλής.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

ΣΤ) ΠΑΕ Ολυμπιακός, Π. Μαρινάκη (μασέρ), Τ. Μητρόπουλο (Γεν. Αρχηγό): Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του μασέρ κ. Π. Μαρινάκη στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
* Στην κλήση της ΠΑΕ Ολυμπιακός συμπεριλαμβάνονται συνημμένες οι υπ' αριθ. πρωτ. 6959/2011 και 6961/2011 πειθαρχικές διώξεις του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 11, 15 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ζ) Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Super League κάλεσε σε απολογία τον ποδοσφαιριστή τηςΠΑΕ Πανιώνιος Riera Ortega L κατόπιν αυτεπάγγελτης παρακολούθησης του video του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΕΚ - ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ διότι : «Στο 48΄ λεπτό του πιο πάνω αγώνα βιαιοπραγήσατε κατά του αντιπάλου ποδοσφαιριστή ΚΑΦΕ Π. και συγκεκριμένα εκτός φάσης τον χτυπήσατε πισώπλατα με γροθιά, στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. Το περιστατικό αυτό διέλαθε της προσοχής του διαιτητή.»

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ. 5, 10 παρ.1 εδ. γ΄και 6 εδ. στ΄, 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ και 15 παρ. 8 του ΚΑΠ.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ