Ο Ολυμπιακός αναμένεται να καταθέσει νέα βελτιωμένη πρόταση στην Φορταλέζα για την απόκτηση του Γκουστάβο Μάνσα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Diário do Nordeste»..
Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα από την Λατινική Αμερική αναφέρει ότι η Φορταλέζα αρνήθηκε την τελευταία πρόταση του Ολυμπιακού ύψους 4,5 εκατ. ευρώ και πλέον οι «ερυθρόλευκοι» είναι πρόθυμοι να ανεβάσουν την προσφορά τους στα 5 με 5,5 εκατ. ευρώ! Από αυτό το ποσό τα 4,5 εκατ. θα καταβληθούν απευθείας, ενώ τα υπόλοιπα θα μπουν σε δόσεις με τη μορφή μπόνους.
Τέλος, τονίζεται ότι η Φορταλέζα επιθυμεί να διατηρήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης κοντά στο 20% σε ενδεχόμενη μεταγραφή του στο μέλλον. Όπως και να έχει τις επόμενες ημέρες θα έχουμε την οριστική κατάληξη και στην υπόθεση αυτή, καθώς η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού οδεύει προς την ολοκλήρωση της.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!