Ευχάριστα νέα για τον Δημητρη Καλοσκάμη αλλά και τον Μάρκο Νίκολιτς. Ο νεαρός μέσος δείχνει νε ξεπερνά πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε και συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας χωρίς επαφές, αλλά από τη Δευτέρα θα έχει μπει απόλυτα κανονικά στις προπονήσεις του Νίκολιτς.
Να θυμίσουμε πως ο Καλοσκάμης υπέστη κάταγμα κλείδας, κατά τη διάρκειας της προετοιμασίας στην Ολλανδία, υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση και αναμενόταν να επιστρέψει από τις αρχές Οκτωβρίου. ωστόσο ο νεαρός διέψευσε όλα τα προγνωστικά και δείχνει έτοιμος να βοηθήσει την ΑΕΚ από τώρα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Ο πονεμένο θα φάει τη τσαπου του Καλοσκαμη
Σιδερενιος παικταρα μας!
Το παιδι θελει λιγο χρονο ακομα,καμια βδομαδα για να ειναι ετοιμος, πιστευω πως βγαλατε την ειδηση ετσι για να πειτε και κατι θετικο,ετσι για να μη ρωταμε τι επαθε ο Γιοβιτς!
ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ
Μπράβο ρε παλίκαρε, άντε με το καλό
Μπράβο λεβέντη μου.περαστικα και γρήγορα κοντά μας
Το ειχα γραψει οτι θα παιξει πριν το δυμηνο / Μπραβο του μικρου / τελικα τι ειχε ο Ζινι ? ξερει καποιος ?
Έτσι μπράβο !!!
Απιστευτο! Μπράβο στο παλικάρι να είναι γερός!
Χωρίς πλάκα, τον είχα ξεχάσει ότι τον είχαμε πάρει στην αρχή του καλοκαιριού!