Βραζιλία αναφέρουν πως είναι κοντά στην ολοκλήρωσή της η μεταγραφή του Ταλίς της Παλμέιρας.
Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με την βραζιλιάνικη ομάδα για το 20χρονο φορ, ενώ στα υπόψη βρίσκεται και ο 19χρονος στόπερ Λουίς Μπενεντέτι.
Σύμφωνα με το βραζιλιάνικο ge, οι Πειραιώτες έχουν προσφέρει 6,5 εκατομμύρια ευρώ και 25% ποσοστό μεταπώλησης στην Παλμέιρας για τον Τάλις, με τους Βραζιλιάνους να εκτιμούν πως η μεταγραφή πρόκειται να ολοκληρωθεί. Παράλληλα, στο ίδιο δημοσίευμα σημειώνεται πως η Παλμέιρας δεν σκοπεύει να αποχωριστεί άλλους ποδοσφαιριστές της, κάτι που ενδέχεται να επηρεάσει την περίπτωση του Μπενεντέτι.
Η Παλμέιρας έχει προθεσμία μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου για να καθορίσει τις κινήσεις στην αγορά και διαπραγματεύεται την αποχώρηση του Τάλις στον Ολυμπιακό, στην Ελλάδα, έναντι 6,5 εκατομμυρίων ευρώ, διατηρώντας το 25% μιας μελλοντικής πώλησης.
Η συμφωνία δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί, αλλά αναμένεται να ολοκληρωθεί.
Εάν οι διαπραγματεύσεις με τους Έλληνες δεν ευοδωθούν, ο Τάλις θα παραμείνει στην ομάδα και το διοικητικό συμβούλιο δεν σκοπεύει να προβεί σε περαιτέρω πωλήσεις μέχρι το τέλος της σεζόν», αναφέρεται χαρακτηριστικά.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

