Η Αστυνομία του Βελγίου μετά την ένταση που υπήρξε στην πλατεία «Grand Place» προχώρησε σε προσαγωγές οπαδών της ΑΕΚ.
Πιο συγκεκριμένα μερίδα φιλάθλων της Ένωσης έχουν προσαχθεί και αναμένεται να αφεθούν ελεύθεροι μόλις λήξει το ματς των Κιτρινόμαυρων με την Άντερλεχτ για το Conference League.
Μάλιστα φαίνεται αυτή η είδηση να επιβεβαιώνεται και απο τις τοπικές Αρχές, που βρέθηκαν στο σημείο κρατώντας περιορισμένο για αρκετή ώρα τον κόσμο σε στενό της πλατείας.
Οι συνθήκες κράτησης των οπαδών της ΑΕΚ που ήταν εγκλωβισμένοι σε ένα στενό κοντά στην πλατεία «Grand Place» ήταν τραγικές και τριτοκοσμικές. Η βελγική Αστυνομία προχωρουσε σε έλεγχο των οπαδών της ΑΕΚ με εντολή να ειναι στα γόνατα!
Θυμίζουμε πως ολα ξεκίνησαν απο την απρόκλητη επίθεση που δέχτηκαν οι περίπου 50 με 70 φίλοι της ΑΕΚ στο συγκεκριμένο σημειο. Ενώ τραγουδούσαν συνθήματα κοντά στην πλατεία Grand Plus όταν Βέλγοι αστυνομικοί τους απομόνωσαν σε στενό, τους επιτέθηκαν και τους εγκλώβισαν.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Θα τους υποδεχθουμε καταλλήλως και εμεις την αλλη εβδομαδα
Αστραπή και βροντή άμυαλε.....
Αφού δεν πέρασες το προηγούμενο, πέρνα τουλάχιστον αυτό.....Και μην σιγοντάρετε τις συμπεριφορές των ανυπάκουων και άμυαλων που μόνο προβλήματα δημιουργούν όπου πάνε γιατί έτσι γουστάρουν.....
Ποιους θα υποδεχτείς; Τους απλούς φίλαθλους; Δεν έρχονται Βέλγοι αστυνομικοί. Αυτό που λες προτρέπει σε βία και πρέπει να το πάρεις πίσω.
Μπράβο είσαι πολύ έξυπνος μεγάλε..Να τους υποδεχθεί με τα μυαλά που έχεις και να σου κλείσουν μετά την έδρα..Ρε με κάτι έξυπνους που έχουμε μπλέξει
Ο πολιτειακός εκφασισμός και ολοκληρωτισμός Ευρώπης και Αμερικής καλπάζει. Κι αν νιώθεις ότι δεν σε αφορά άμεσα, θα έρθει η στιγμή που θα σου χτυπήσει την πόρτα.
Τότε να συνταχθούμε πίσω από την Β. Κορέα, την Αγκόλα, την Κούβα, το Ιράν, τη Λευκορωσία, τον Καντίρωφ, την Κίνα και τις ελάχιστες άλλες Χώρες όπου καλπάζει η Δημοκρατία. Στο εξωτερικό το απαγορεύεται είναι απαγορεύεται, δεν είναι θα δούμε, υπάρχει πολιτικό κόστος και άλλες χαριτωμενιές.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, παρόλο που έχω βαρεθεί να πολεμάω ανεμόμυλους και οπότε χρειάζεται το κάνω αλλά ο ωχαδερφισμός και ο καθένας την πάρτη του δεν είναι ενθαρρυντικά σημάδια.
Παρεμπιπτόντως το σχόλιο είναι άσχετο με την προσαγωγή των φιλάθλων (φίλων) μας γιατί το ποδόσφαιρο όπως παρουσιάζεται σήμερα είναι η βιτρίνα του πολιτειακού εκφασισμού και ολοκληρωτισμου. Απλώς η ΑΕΚ έχει κάποιες σπάνιες εκλάμψεις οι οποίες σου δημιουργούν προσδοκίες... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αλλά μάταια.
Οσο και να με εξοργισε, οσο και να με θυμωσε η ειδηση, οι νοιμοι ειναι νομοι και σε καποιες χωρες εφαρμοζονται.
Αν ειπαν " απαγορευεται να πατε στην πλατεια " κι αυτοι πηγαν, τοτε τι περιμενεις να γινει?
Οχι σαν τα δικα μας τα ζωντοβολα της ΕΛ.ΑΣ. που ριχαν πει " απαγορευεται να ερθουν Κροατες στην Ελλαδα" και μετα τους κοιταζαν, διακριτικα , να διανυουν 500 χιλιομετρα μεσα στην Ελλαδα...
Για τον τίτλο του άρθρου : Η Βελγική αστυνομία δεν είναι προκλητική. ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.
Για τον φίλο Capitano21r να του πω να μην συναντήσει ποτέ την αστυνομία του Βελγίου. Δεν ξέρω τι γίνεται στην Ιρλανδία, αλλά στο Βέλγιο....
Κοντρα στο ρευμα των σχολιων και του αρθρου, θα πω οτι ειμαι λιγο δυσπιστος ως προς την "αθωοτητα" των οπαδων μας στο συμβαν. Ζω εξωτερικο ηδη 3 χρονια (Ιρλανδια) και θελει πολυ προσπαθεια να εκνευρισεις αστυνομικο.
Πες ότι είσαι μπάτσος ρε, που μένεις και στην Ιρλανδία ψευταρά
Δεν με απασχολεί αν θεωρεις οτι ειμαι μπατσος ή αν δεν πιστεύεις οτι μενω Ιρλανδία φιλε. Απλα ενισχυεις την αρχικη μου αποψη με κατι τετοιες απαντησεις.
Ζεις στην Ιρλανδια και ξερεις τι γινεται με την αστυνομια του Βελγιου. Στημενα και μελετημενα ειναι. Πηραν τους μισους μεσα γιατι ημασταν ολοι μαζι και τραγουδουσαμε ποιοι δεν το κανουν αυτο την μερα του αγωνα; Τους γαργαλαει η τρυπα οταν ακουν ΑΕΚ
Ξερω οτι στο εξωτερικό σεβονται τους τριτους. Κατι που δεν συμβαίνει στην Ελλάδα. Ελπιζω να μην ταλαιπωρηθειτε πολυ.
για γελια και για κλαματα εισαι μαζι....
Ναι γιατι Ιρλανδία, Βελγιο ολα τι ιδιο. Ολο το εξωτερικό ειναι ενα. Ασε μας ρε φιλε
Αμα δεν αφήνεις χρήμα στην Ευρώπη σε πετάνε έξω με κάθε τρόπο. Τα ζήσαμε και πρόπερσι με 15 πέναλτι σε 4 παιχνίδια.
Πάντα οι άλλοι φταίνε και όχι εμείς, λίγη αυτοκριτική δε βλάπτει.
Εμείς τι κάνουμε για να προστατεύσουμε την ομάδα μας;
Ολόκληρη Ευρωβουλη δίπλα και δεν υπάρχει ένας μ@λ@κας Έλληνας ευρωβουλευτής να παει και να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των συμπατριωτών του?!!
δικαιωματα εχουν για αυτους μονο τα αφεντικα τους, οι υπολοιποι κοινοι θνητοι εχουν μονο υποχρεωσεις
Δεν έγινε απολύτως τπτ!!!!!!απλά τους πείραξε η πολύ υψηλή φωνή μας μέσα στους δρόμους της Πόλης μάλλον..
Υπάρχει ευρωπαϊκό σχέδιο καταστροφής της ΑΕΚ. Στημένοι οι Βέλγοι. Η κόλαση είναι οι άλλοι. Απάνω τους, αδέρφια. Ελευθερία ή θάνατος.
Γ!€@ το Βέλγιο μου μεσα. Ρατσιστές σιχαματα. Πηρα κλήση πέρσι 2 μηνες μετα σπιτι γιατι πήγαινα λεει με 4 χλμ παραπανω. Αντε αποδειξε το. Η ΠΑΕ ΑΕΚ οφείλει οπου με τον νομο μπορεί να τους κανει την ζωη δύσκολη να την κάνει. Εξονυχιστικος έλεγχος. Μεσα θα μπουν στο 2ο ημίχρονο αφου ολο το 1ο θα ελέγχονται. Μονο παντελόνι και μπλουζα ολα τα αλλα απογορευονται. Ετσι και καποιος φωνάξει σύνθημα ΑΤ Νεας Φιλαδέλφειας ως ύποπτος για επεισόδια κτλ
Δεν ειναι πρώτη φορά που Βέλγοι αστυνομικοί συμπεριφέρονται κατ αυτόν τον τρόπο σε Έλληνες οπαδούς! Υπάρχει ελληνική κυβέρνηση να αντιδράσει σε όλο αυτό που γίνεται? Πρέπει κάποια στιγμή τέτοιες υποδοχές να τις ανταποδίδουμε καταλλήλως όταν έρχονται Ελλάδα!
Τεράστια προσοχή παιδιά με την @@ευρωπη... Όλοι στημένοι κατά της ΑΕΚ ρε παιδιά τόσα χρόνια;;; εδώ τον Μιχάλη σφαξανε και δεν είπαν τιπτοα και για δύο συνθήματα τους βάλανε αμέσως ;
Η ΟΥΕΦΑ τι έχει να μας πει για αυτά;;;;
ΝΑ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΦΑΙΘΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ !!! ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ!!!
Προσοχή παιδιά μας την έχουν στημένη από παντού η ΟΥΕΦΑ mafia.