Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ντεμόλ: Συγνώμη

Απολογήθηκε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα στη συνέντευξη Τύπου στο Αγρίνιο, για τη μη τήρηση του fair play από τον Φουρτάδο


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Κάτω από ένταση, διεξήχθη και η συνέντευξη Τύπου του αγώνα Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα. Ο προπονητής του «Άγιαξ» της Ηπείρου, αφού ζήτησε συγνώμη από τους ανθρώπους και τους φίλους του Παναιτωλικού για το unfair play, στη συνέχεια τόνισε πως καταλαβαίνει την οργή τους.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βέλγος τεχνικός:

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη την διοίκηση και στον πρόεδρο και σε όλους τους παίκτες του Παναιτωλικού. Μίλησα με τον Φουρτάδο και θέλει να εκφράσει την συγγνώμη του σε όλους τους οπαδούς του Παναιτωλικού. Θεωρώ ότι ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της κατηγορίες. Είναι κρίμα που τελείωσε με αυτόν τον τρόπο».

Ερωτηθείς για το αν μπορούσε να κάνει κάτι για να διορθώσει το... λάθος, απάντησε: «Ούτε καν μου πέρασε από το μυαλό».

Για το αν είχε συνομιλία με τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το γκολ του Φουρτάδο, ανέφερε: «Δεν έχουμε τηλέφωνο στον πάγκο. Δεν μίλησα και δεν είδα τον πρόεδρο».

Για το αν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα σύμφωνα με την αγωνιστική εικόνα των δύο ομάδων, τόνισε: «Δεν ξέρω, ίσως σήμερα ο Παναιτωλικός να είναι καλύτερος».

Για τις αντιδράσεις των οπαδών του Παναιτωλικού μετά το τέλος του αγώνα, δήλωσε: «Δεν τα είδα όλα γιατί μπήκα μέσα. Καταλαβαίνω ότι όλοι οι παίκτες του Παναιτωλικού, όπως και ο Τζενάμο που ήμασταν μαζί στο Αιγάλεω, καταλαβαίνω την οργή του».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ