O Νίκος Λυμπερόπουλος αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης "MVP Tassimo of the game" της αναμέτρησης ΑΕΚ-Πανιωνίου, από τους εκπροσώπους του Τύπου που εργάστηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Ο Έλληνας επιθετικός και σκόρερ του γκολ της ΑΕΚ έλαβε 13 ψήφους, ενώ δεύτερος με 10 αναδείχθηκε ο Τραϊανός Δέλλας. Από 5 ψήφους συγκέντρωσαν ο Παντελής Καφές και ο Γρηγόρης Μάκος, ενώ 2 έλαβε ο Ίσμαελ Μπλάνκο. Ήταν η πρώτη φορά που MVP σε εντός έδρας αγώνα της ΑΕΚ δεν έκανε μετά το τέλος του αγώνα δηλώσεις παραλαμβάνοντας το βραβείο του.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

πρωτων συμφωνω με τον αγανακτισμενο, δευτερων και γιατι ο Λυμπε ρε παιδια mvp επειδη εβαλε το γκολ δωρο του μαχο απο το ενα μετρο, εχει κανει 20 λαθος πασες 5 επιθετικα φαουλ και βγηκε και 5 ofside, πως mvp, ο Δελας ο Μακος ο Καφες ακομα και ο Γιαχιτς ηταν καλητεροι.
Ειναι καποιο ειδικο βραβειο για mvp της ΑΕΚ μονο? Γιατι αν ειναι για ολο το ματς ειναι αλλη μια ξεφτιλα.. αντι να βγει ο Μητρογλου που χαριζει στην ομαδα του ισοπαλια κι ενα βαθμο στην προσπαθεια για σωτηρια, ισοφαριζοντας την ΑΕΚ στην εδρα της στο 88' βγαινει ο λυμπε... γαιτι χαρισε στην ΑΕΚ τον βαθμο στην μαχη για μια θεση στα play-off?
ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΡΕ ΛΥΜΠΕ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ