Έναν ακόμη ακριβό Βραζιλιάνο ετοιμάζεται να εντάξει στο δυναμικό της η Σαχτάρ Ντόνετσκ. Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League έχει προσφέρει 8 εκατ. ευρώ στην Σάο Πάουλο για τον 18χρονο εξτρέμ Λούκας Φερέιρα και σύμφωνα με την Globo Esporte οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία.
Ο νεαρός Βραζιλιάνος έκανε μόλις τον περασμένο Ιανουάριο το επαγγελματικό ντεμπούτο του, απέναντι στην Μποταφόγκο. Στην παρθενική του σεζόν είχε 32 συμμετοχές και 4 γκολ.
Σημειώνεται πως ακόμη κι αν ολοκληρωθεί άμεσα η μεταγραφή, ο Λούκας Φερέιρα δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στη ρεβάνς της Πέμπτης απέναντι στον Παναθηναϊκό στην Κρακοβία.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

