Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Επίσημο: Δανεικός στην ΑΕΛ ο Γιούσης

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Χρήστο Γιούση, με την μορφή δανεισμού από την Καρμιώτισσα για ένα χρόνο.

Η ΑΕΛ προχώρησε σε ακόμα μια κίνηση για την ενίσχυση του ρόστερ της. Ο 26χρονος αριστερός εξτρέμ, Χρήστος Γιούσης, υπέγραψε το δανεισμό του στους βυσσινί από την Καρμιώτισσα κι ο 26χρονος θα φοράει τη φανέλα της ομάδας του Κάμπου για την επόμενη σεζόν.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Γιούση, με την μορφή δανεισμού από την Καρμιώτισσα για ένα χρόνο.

Ο Χρήστος Γιούσης (1,79) είναι 26 ετών (γεννημένος στις 8 Φεβρουαρίου 1999) και αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ, επιτελικός μέσος και κρυφός επιθετικός. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή από τις Ακαδημίες της ΑΕΚ, φτάνοντας μέχρι και την πρώτη ομάδα (9 συμμετοχές, 2 γκολ). Στη συνέχεια αγωνίστηκε ως δανεικός στον Πλατανιά (6 συμμετοχές) και την Παναχαϊκή (27 συμμετοχές, 4 γκολ, 2 ασίστ), επιστρέφοντας στην ΑΕΚ Β’ καταγράφοντας 29 συμμετοχές με 17 γκολ και 4 ασίστ, ενώ τη διετία 2022/24 αποτέλεσε βασικό στέλεχος της Τέλσταρ, με την οποία σημείωσε 8 γκολ και μοίρασε 10 ασίστ σε 49 εμφανίσεις».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ