Με μοναδική απουσία αυτή της τραυματία Ελένης Σαΐχ, η αποστολή της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΚ αναχώρησε, τη Τρίτη το πρωί, για Λουξεμβούργο, όπου, αύριο, θα αντιμετωπίσει τη Ράσινγκ Γιουνιόν.
Σε περίπτωση νίκης, η πρωταθλήτρια Ελλάδας θα αντιμετωπίσει, στις 3 Αυγούστου στο Λουξεμβούργο, τον νικητή του ζευγαριού Ταλίνα Φλόρα (Εσθονία)-Ρίγα (Λετονία). Αν εξασφαλίσει την πρόκριση, η ΑΕΚ θα παίξει, στις 27/8, με τη Φερεντσβάρος, στον ημιτελικό, με στόχο να περάσει στον τελικό της 30ης Αυγούστου. Ο ημιτελικός και ο τελικός, με το ζευγάρι Βλάζνια (Αλβανία)-Ντινάμο BSUPC (Λευκορωσία) θα γίνουν στην Αλβανία.
Εάν κάνει το "2 στα 2" η ΑΕΚ, στην Αλβανία, τότε θα προκριθεί στα playoffs, σε νοκ άουτ αγώνες, για πρόκριση στο League Stage του Champions League. Εάν, όμως, χάσει στον ημιτελικό από τη Φερεντσβάρος, η Ένωση θα παίξει στον μικρό τελικό, στοχεύοντας στα νοκ άουτ ματς του Europa League.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Υπάρχει περίπτωση να το δούμε;
Υπάρχει περίπτωση να το δούμε κάπου;