Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ποδόσφαιρο γυναικών: Στην ΑΕΚ η Μαρία-Ελένη Μούγιου

Η Ένωση ανακοίνωση την συμφωνία με την 

Η ανακοίνωση: 

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Μαρία Ελένη Μούγιου. Η 18χρονη (17/07/2007) διεθνής μέσος, εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Ποδοσφαίρου του Συλλόγου.

Η Μαρία Ελένη Μούγιου αποτελεί ένα από τα κορυφαία ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου γυναικών. Έκανε τα πρώτα της βήματα στον Τροιζηνιακό, ενώ το 2017 εντάχθηκε στην Δόξα Πουλακίδας. Το 2019 επέστρεψε στον Τροιζηνιακό, για να αγωνιστεί στην γυναικεία ομάδα και τα τελευταία χρόνια φόρεσε τη φανέλα του Φείδωνα Άργους.

Είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές Ομάδες.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Μαρία Ελένη Μούγιου δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα ανήκω στην οικογένεια της ΑΕΚ, ενός τόσο ιστορικού και μεγάλου Συλλόγου. Ανυπομονώ να ξεκινήσω αυτή τη νέα πρόκληση και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, τόσο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όσο και έξω από αυτόν, ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ευχαριστώ τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη».

Μαρία Ελένη, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ