Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Συγγνώμη αν το έχετε απαντήσει άλλη φορά αλλά, πως κρίνετε τον μέχρι τώρα μεταγραφικό σχεδιασμό; Προσωπικά παρότι θεωρώ ότι έπρεπε να έχουμε φορ και να κοιτάμε για δεξί μπακ και δεκάρι άλλου είδους όπως ανέφερα σε προηγούμενη ερώτηση μου δεν είμαι αντίθετος στην λογική του αγοράζω μόνο την πρώτη, άντε δεύτερη, επιλογή μου αλλιώς δεν παίρνω παίκτη. Μακροπρόθεσμα χτίζεις σίγουρα καλή ομάδα γιατί μόνο σε αυτή την λογική έχεις ελαχιστοποιήσει το ρίσκο του να μην βγει κάποιος... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παίκτης. Η Λίβερπουλ του Κλόπ έτσι χτίστηκε αλλά όλο αυτό είναι πλάνο πολλών χρόνων και δεν είμαι σίγουρος αν οι πρόεδροι στην Ελλάδα, θέλουν να στηρίξουν τέτοια projects μέχρι τέλους.
Πιστεύετε ότι ο Πήλιος είναι για το επίπεδο της ΑΕΚ;
Τι κόλλημα με τους Έλληνες παίχτες για να τον διαλέγουν 2 διαφορετικοί προπονητές κάτι θα βλέπουν που δεν θέλετε να δείτε εσείς .
Ούτε ο Ρότα ούτε ο Πήλιος είναι. Ας ελπίσουμε ο Penrice να προσαρμοστεί και να προσφέρει τα αναμενόμενα! Όσο για τα δεξιά θέλουμε σίγουρα μεταγραφή βασικού και ας έχουν τον Ρότα αναπληρωματικό.
Δυστυχως θα το βρουμε μπροστα μας το οτι δεν κοιταμε δεξι μπακ ...11 vs 10 σε καθε ματς δηλαδη, ας ελπισουμε πως μεχρι αρχες σεπτεμβρη να μην εχει στοιχισει τιποτα ή να μην παιξουμε με ομαδα που να εχει ικανο αριστερο εξτρεμ στο ενας με εναν! Και το να πουλησουμε Ροτα δε παιζει (δεν υπαρχουν τετοια κοροιδα εκει εξω σοβαροι να ειμαστε)
Στα χρήματα που δαπανά η ΑΕΚ για μεταγραφές δεν βρίσκει σε ποιότητα καλύτερο του Ρότα . Ο Ρότα και ταχυδυναμικός είναι και σκυλί ατάιστο είναι αν έχει και ένα εσωτερικό χαφ που να τον καλύπτει όλα καλά .
Καλησπέρα εγώ πάλι ήθελα να ρωτήσω αν ο Πιερο σε καινή εστία μπορεί να βάλει γκολ η όχι..Και πέρα από την πλάκα θα πάρουμε κανέναν επιθετικό παιχταρα να βάζει κανένα ωραία γκολακι μαζί με τον Ζινι να κάνουν παπάδες μπροστά ?
ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΑΝΕΙΚΟΣ Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ
Ουτε ο Σοσα δεν ενδιαφέρεται φίλε
Αδερφε, δεν εχω δει τίποτα σε αυτόν τον παίχτη..